Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MOEVENPICK RESORT EL QUSEIR


Descriere

Complexul Movenpick El Quseir se integreaza perfect in peisajul natural dintre muntii cu nisip si marea de un albastru adanc. Construit in stil nubian traditional, acest complex asigura relaxare deplina.

Localizare: Aflat la doar 132 km de Hurghada si la 87 km de aeroportul international din Marsa Alam, complexul Movenpick El Quseir este o oaza unica de farmec egiptean.

Facilitati camere: Cele 250 de camere sunt repartizate in grupuri de bungalouri imbracate in piatra, cu tavan inalt. Ca si dotari dispun de aer conditionat, balcon sau terasa unde clientii se pot relaxa, seif, minibar (contra cost), telefon, televizor, internet wifi, baie cu dus si uscator de par.

Facilitati hotel: in spatiile comune este disponibil WiFi (gratuit). Pe langa un supermarket, aici se mai gasesc si alte magazine. Copiii pot sa se joace la locul de joaca, de asemenea exista serviciu de rent a car, asistenta medicala, room service 24h contra cost, spalatorie, un coafor si un autobuz propriu pentru naveta. Complexul de piscine include 2 piscine exterioare si 2 bazine cu apa de mica adancime pentru copii. Bauturile racoritoare de la barul piscinei/snack-bar si relaxarea agreabil in cada cu hidromasaj (contra cost) le vor crea cea mai buna dispozitie clientilor. Resortul ofera un program cuprinzator de sport in aer liber cu boccia, volei de plaja, volei, baschet si tir cu arcul, precum si cu plata - ciclism/ciclism montan, tenis si calarie. Datorita unor sporturi ca aerobic in apa, si contra cost, hidrobicicleta, canoe, snorkelling si scufundari subacvatice, iubitorii sporturilor acvatice se vor simti in mediul lor. Se adauga o sala de fitness, tenis de masa, un joc de darts si aerobic, iar contra cost biliard si squash. In resort se propun contra cost diverse oferte de relaxare, ca de exemplu o sauna, o baie de aburi, un salon de infrumusetare si terapii prin masaj, un program de recreere, muzica live si un miniclub. Clientii iau masa intr-o atmosfera comoda in unul din cele 4 restaurante (bufet si a la carte).

Plaja: Plaja privata frumoasa cu nisip si reciful de corali uimitor indeamna oaspetii sa exploreze apa limpede a golfului. Viata marina bogata din reciful complexului va uimi amatorii de scufundari si snorkelling.

Internet: www.movenpick.com/en/africa/egypt/el-quseir/resort-el-quseir/overview/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie