Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

El Andalous


Descriere

Descriere: Hotelul El Andalous Lounge & Spa de 4 stele, evoca epoca de aur a culturii arabo-andaluze, exotica si romantica, datorita gradinilor sale somptuoase si atmosferei sale. Acest distins hotel se deschide spre o gradina peisagistica de 7000 mp, un paradis al prospetimii si culorilor. Atmosfera eleganta marocana face din Hotelul El Andalous cel mai bun loc de relaxare.

Localizare: Hotelul El Andalous Lounge & Spa se bucura de o locatie ideala in Marrakech, al 5-lea cel mai vizitat oras din lume, plin de atractii turistice si la 4,5m de Aeroportul Marrakech-Menara.

Dotari camere: Hotelul El Andalous Lounge & Spa detine 195 de camere, inclusiv 10 apartamente, situate intr-o cladire in stil andaluz de 5 etaje (cu lifturi). Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, wifi, seif, TV satelit, telefon, minibar, baie cu dus/cada, uscator de par, articole de toaleta, balcon.

Facilitati hotel: Hotelul El Andalous Lounge & Spa pune la dispozitia clientilor sai receptie 24 de ore, wifi gratuit in toate zonele publice, lift, parcare, camera pentru bagaje, seif, schimb valutar, serviciu de spalatorie, asistenta medicala (la cerere), 2 piscine (una in aer liber si alta acoperita), restaurant, bar-cafenea, room service, centru Spa, sala fitness.

Clasificare oficiala: 4 stele

Pagina web: http://www.alandalousmarrakech.com/galerie.html

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.