Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Chapel No 5 Suites


Descriere

LOCALIZARE: Chapel No 5 este situat in satul medieval Naxxar, pe o alee linistita chiar vis-a-vis de capela Sf. Lucia, aproape de zona de buticuri si baruri, intr-o cladire in stil palat. Mdina este la 10 minute d emers cu masina iar Aeroportul International Malta se afla la 10 km de hotel.


FACILITATI HOTEL: Hotelul dispune de conexiune la internet wireless, terasa, yoga/masaj, aer conditionat, parcare, 2 piscine, librarie, terasa pe acoperis, nu este permis accesul cu animale de companie.


FACILITATI CAMERE: Toate camerele sunt echipate cu: aer conditionat, baie cu dus si uscator de par, balcon/ fereastra traditional malteze pentru admirarea imprejurimilor deosebite.
Camerele deluxe au in jur de 25 mp, fiecare camera este decorata diferit imbinand vechiul cu modernul, in baie turistii vor avea inclusiv halate si cosmetice de lux.
Camerele superior au in jur de 35 mp si au un decor ce variaza de la cel oriental la cel mediteraneean si estul mijlociu.


Malta Eco Tax - se plateste la receptia hotelului. 3,5 euro/adult/sejur de 7 nopti


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.