Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AX The Victoria


Descriere

The Victoria Hotel - AX Hotels este un hotel tip boutique de 4 stele, cu terasă pe acoperiș cu piscină, situat in centrul orașului Sliema, la 1 km de Point Shopping Mall și la doar 5 minute de mers pe jos de promenada de pe litoral. Oferă un centru spa de lux si acces gratuit la internet WiFi in intreaga clădire.

Camerele spatioase au design albastru mediteranean sau decor victorian elegant. Toate sunt dotate cu aer conditionat, facilităti pentru prepararea de ceai/cafea si TV Smart cu canale internationale.

Oaspetii sunt bineveniti in holul victorian fermecător, amenajat cu semineu si canapele Chesterfield. Etajul superior este dedicat in intregime facilitătilor de wellness, avand o sală de fitness, o piscină interioară si un centru spa.

In fiecare dimineată este disponibil un mic dejun tip bufet, iar restaurantul Copperfield oferă preparate din bucătăria mediteraneană. Barul Penny Black serveste ceaiuri englezesti si cocktailuri răcoritoare.

Receptia poate rezerva servicii de taxi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.