Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Atlantica Carda Beach (adults only, peste 16 ani)


Descriere

Localizare: in Kardamena, la 50 m de malul marii, la 700 m de centrul animatei statiuni Kardamena, la 30 km de orasul Kos si la 7 km de aeroport. Plaja este cu nisip fin, iar intrarea in apa este stancoasa.

Caracteristici hotel: hotel nou, decorat in stil modern cu 200 camere si apartamente situate in bungalouri, 3 restaurante, 2 baruri, 2 piscine in aer liber, o piscina acoperita, sezlonguri, umbrelute, prosoape de plaja la piscina si pe plaja gratuit, internet (cu plata), minimarket, inchiriere de masini si motoscutere. Clasificarea oficiala a hotelului in Grecia: 5*.

Camerele duble standard (aprox 28 m2) sunt echipate cu: baie cu cada sau dus, uscator de par,aer conditionat, TV satelit, frigider, facilitati pentru preparare ceai si cafea, seif, telefon, internet (cu plata),balcon sau terasa, halate si papuci de baie.

Activitati: teren de tenis, baschet, mini fotbal, tenis de masa, sala fitness si aerobic, sauna, baie cu aburi. Cu plata suplimentara: servicii spa, nocturna pentru terenurile de sport, scuba diving, sporturile acvatice, biliard.

Facilitati pentru copii: loc de joaca, sala de joaca, meniu special, piscina in aer liber.

Masa: all inclusive (mic dejun, pranz si cina bufet, gustari intre mese, bauturi alcoolice si racoritoare locale neimbuteliate intre orele 10:00 – 23:00).

Opinia noastra: hotel nou, elegant, decorat in stil modern situat intr-o zona pitoreasca a insulei, doar pentru adulti si copii peste 16 ani. Clasificarea tour operatorului: 5*.

Nota: pentru anumite facilitati, hotelul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel, solicitati receptiei sa va informeze cu exactitate asupra lor.

www.cardabeachhotel.gr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.