Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Felicity Hotel (Ag. Pelagia)


Descriere

Descriere: Felicity Hotel este situat intr-o zona linistita la marginea statiunii Agia Pelagia, la 3 km de cea mai apropiata plaja si la 28 km de aeroportul din capitala Heraklion.
Dotari camere: Felicity Hotel detine 93 de unitati de cazare de 3 categorii: camere single, camere duble si camere family. Toate sunt dotate cu aer conditionat, wi-fi, TV satelit, frigider, seif ( 15 euro/sapt), baie cu dus, uscator de par (la cerere), balcon/terasa.
Facilitati hotel: Felicity Hotel ofera clientilor receptie 24 de ore, salon, lift, colt internet, wi-fi gratuit in toate zonele publice, mini market, magazin de suveniruri, 2 piscine exterioare (08:00-20:00), sezlonguri si umbrele gratuite la piscina, terasa, gradina, parcare, doctor la cerere (cu plata), prim ajutor, restaurant principal tip bufet (bucatarie greceasca si internationala), snack bar la piscina, zona cu jocuri (biliard si fotbal - cu plata). Se organizeaza seri cretane si seri muzicale.
Facilitati pentru copii: Felicity Hotel asigura pentru infanti paturi (10 euro/zi), scaune speciale (la cerere), iar pentru copii mai mari loc de joaca si piscina (08:00-20:00).
Clasificarea oficiala: 3*
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.