Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: hotelul este situat in inima capitalei, exact langa piata centrala din Argostoli, la doar cativa pasi de centrul comercial. Aeroportul International Cephalonia este la 8,6 km (15 minute) distanta.

Facilitati: Gradina pe acoperis cu o priveliste uimitoare, se pot observa atat portul de agrement Arogostoli, cat si podul De Bosset.

Camere: 5 tipuri de camere: Dubla Clasica, Dubla Delux, Apartament Cu Vedere Spre Oras, Camera De Familie Cu Doua Dormitoare, Apartament Cu Jacuzzi Exterior Si Vedere Panoramica La Mare. Toate camerele pun la dispozitie - acces la internet, televior, aer conditionat, seif, telefon, minibar, baie cu dus/cada, produse pentru ingrijirea personala si uscator de par. Camera Dubla Clasica are dimensiunea de 18 m2 si poate acomoda 2 persoane - dotata cu un pat dublu queen-size sau doua paturi single. Camera Dubla Delux are dimensiunea de 20 m2 si poate acomoda 2 persoane - dotata cu un pat dublu sau doua paturi single. Apartamentul cu Vedere Spre Oras are dimensiunea de 33 m2 si poate acomoda 2 persoane - dotat cu un pat dublu queen-size si o canapea extensibila, doua balcoane. Camera De Familie Cu Doua Dormitoare are dimensiunea de 38 m2 si poate acomoda 4 persoane - frmata din doua dormitoare dotate cu cate un pat dublu queen-size sau doua paturi single, in functie de preferinte; fiecare dormitor are propria baie si au dotari asemanatoare (TV, telefon, minibar). Apartamentul Cu Jacuzzi Exterior Si Vedere Panoramica La Mare are dumensiunea de 30 m2 si poate acomoda 2 persoane - dotat cu un pat king-size, living si terasa de 105 m2 cu vedere spre Marea Ionica, dotata cu jacuzzi, sezlonguri, masa si scaune.

Masa: Mic dejun. Contra cost: Supliment demipensiune.

Website: www.aenoshotel.com

Alte informatii:
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*, studio sau apartament;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.