Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


Hotel Aragonese 3* - Ischia Ponte, Insula Ischia, Italia

Ischia, denumita si Insula Verde, este una dintre cele mai apreciate destinatii de vacanta din Italia. Aflata la 30 km de Napoli, celebra insula este recunoscuta pentru apele termale, peisajele spectaculoase, vegetatia luxurianta, bucataria mediteraneana si pentru unele dintre cele mai frumoase plaje, fiind o combinatie reusita intre munte si mare.

Se mandreste cu unele dintre cele mai spectaculoase gradini si parcuri termale din Europa si cu o gama variata a atractiilor turistice. De asemenea, Insula Ischia este un important punct de plecare pentru excursiile catre Coasta Amalfitana si Insula Capri.

Hotelul are un ambient mediteranean, cu peretii sai incarcati de istorie devine o tinta pentru iubitorii de profil. Are o atmosfera desprinsa parca din alte timpuri dar cu toate dotarile moderne si acest lucru il face sa fie adecvat tuturor categoriilor de turisti.

Prezentare oficiala:http://www.hotelaragonese.it/

Tariful nu include taxele de statiune:
De la 1 ianuarie pana la 31 martie si de la 1noiembrie pana la 31 decembrie:
hotel 3* = 1 eur/persoana/zi
hotel 4* = 1,5 eur/persoana/zi
hotel 5* = 2 eur/persoana/zi

De la 1 aprilie pana la 31 octombrie:
hotel 3* = 2 eur/persoana/zi
hotel 4* = 3 eur/persoana/zi
hotel 5* = 4 eur/persoana/zi

Aceste taxe sunt valabile doar pentru primele 7 nopti de sejur. Ele vor fi achitate de turist direct la receptia hotelului.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.