Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Aceast proprietate este la 1 minut pe jos fata de plaja. Situat in mijlocul unor gradini tropicale, Beverley Park se afla la 300 de metri de plaja Las Burras din Gran Canaria. Acest hotel modern are un teren de tenis si 3 piscine in aer liber, una dintre ele fiind incalzita in timpul iernii.


Toate camerele hotelului Beverly Park au balcon si TV prin satelit. Aerul conditionat este oferit de la sfarsitul lunii iunie pana la sfarsitul lunii septembrie.


Activitatile includ tenis de masa si un teren de minigolf. Copiii se pot bucura de un club pentru copii si de o zona de joaca. La cerere, este disponibila o sauna si un serviciu de masaj.


Restaurantul hotelului Beverly Park serveste mese tip bufet. Exista si un bar langa piscina deschis in timpul zilei, precum si un minimarket si un pub.


Centrul statiunii Playa del InglASs se afl la mai putin de 15 minute de mers pe jos si exista un centru comercial la 500 de metri. Statiunea plina de viata Maspalomas este la 5 km de hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie