Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LEBADA LUXURY RESORT SPA

   Delta Dunarii, Romania


Descriere

Lebada Luxury Resort & SPA 5* este situat in inima rezervatiei naturale a Deltei Dunarii, pe bratul Sulina, la intersectia cu Dunarea Veche in satul Crisan, la mila 13,5.

Dotari si facilitati:
Lebada Luxury Resort & SPA poate caza pana la 400 de oaspeti simultan in 171 de camere in regim single, double, apartamente si proaspat inauguratele bungalow-uri cu ponton propriu si cu vedere catre Dunarea Noua sau Dunarea Veche. Camerele sunt spatioase, cu dimensiuni intre 18 si 36 mp, iar apartamentele pot ajunge chiar si la 110 mp.
Toate unitatile de cazare au un design deosebit, cu insertii naturale, complimentand si contopindu-se cu peisajul natural in care este pozitionat resortul. Baile proprii sunt spatioase, iar camerele aerisite ascund intimitatea unui pat relaxant, confortabil, udat de lumina naturala care patrunde indiscret prin ferestrele largi ale incaperii.

Descriere camere:
Dubla king - camera cu pat matrimonial,fara posibilitate pat suplimentar.
Dubla king la mansarda - camera cu pat matrimonial situata la mansarda,fara posibilitate pat suplimentar.
Dubla executive king - camera cu pat matrimonial cu posibilitate pat suplimentarDubla executive king la mansarda- camera cu pat matrimonial situata la mansarda,cu posibilitate pat suplimentar.
Dubla deluxe king - camera cu pat matrimonial cu canapea extensibila.
Junior Suite - dormitor cu pat matrimonial si canapea extensibila in living.
Senior Suite - dormitor cu pat matrimonial,si canapea extensibila in living si balcon.
2 Bedroom Suite - doua dormitoare fiecare cu pat matrimonial.
2 Bedroom Suite la mansarda - doua dormitoare ,fiecare cu pat matrimonial situate in cladire, la mansarda.
Bungalow (ponton) - camera cu pat matrimonial si canapea extensibila.
Dubla Garden King Room - camera cu pat matrimonial,fara posibilitate pat suplimentar, vedere la gradina.
VIP Garden Room King - camera cu pat matrimonial, cu posibilitate pat suplimentarVIP Garden Suite - dormitor cu pat matrimonial si canapea extensibila, gradina proprie.

Activitati optionale: Excursii cu barca pe canalele Dunarii; Masaj & Spa; Caiac canoe; Teren de sport multifunctional; Biliard; Tenis de masa; Sah outdoor.

Excursii:
Intalnirea Apelor,Drumul magic
Traseu:Lebada- Canal Sulina - Mila 0 - Far - Varsarea Dunarii in Marea Neagra - Faleza Sulina- Lebada.

Calatorie pe apele Deltei Dunarii
Traseu : Lebada- Dunarea Veche- LaculBogdaproste- Lacul Trei Iezere - CanalulLopatna- Canalul Eracle- Mila 23

LeteaTaramul liberal cailor salbatici
Traseu:Lebada-Bratul sulina- Mila 8- Canalul MagearuPadurea Letea Stationare ( dupa vizitarea cele maiNordice paduri Subtropicale, revenim la ambarcatiune - Canal Magearu- Dunarea - Lebada

Optiune pentru parcare:
1. Parcarea Lebada Luxury Resort and Spa, din localitatea Murighiol (vis-a-vis vis de restaurantulLaguna Albastra, langa Puflene Resort). Parcare resortului nostru este privata, supravegheata 24/7 sieste oferita tuturor clientilor in limita disponibilitatii, fara costuri suplimentare.

Pentru a cauta o locatie cu ajutorul unui cod plus, folositi codul plus ca pe o adresa.- Deschideti Google Maps.- In partea de sus, atingeti caseta de cautare si introduceti codul plus.- Cod plus: 25QJ+CJ Murighiol.

2. Parcarea Star 2000, localitatea Murighiol, cu adresa - Strada Lagunei. Parcare este privata, supravegheata 24/7 si implica cost suplimentar.
Atentie: Parcarea Star 2000 nu este proprietatea Lebada Luxury Resortand Spa, aceasta fiind oferita ca alternativa in cazul in care capacitatea parcarii noastre este depasita.

Orele pentru pick-up pot varia in functie de conditiile de trafic naval sau de conditiile meteorologice, care auimpact major asupra cotei apelor.
* Turistii vor reconfirma cu receptia hotelului ora si locul de preluare cu cel putin 24 de ore inainte de check-in

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.