Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Delta Nature Resort


Descriere

Delta Resort Treetop by Eight Continents in Tulcea de 4 stele, situat în Rezervația Naturală Delta Dunării, protejată de UNESCO, oferă 30 de vile private pe malul lacului Somova, precum și excursii organizate cu bărci rapide și catamarane.

Fiecare dintre cele 30 de vile spațioase include o cameră de zi separată cu lounge, o baie spațioasă și o verandă largă cu vedere impresionantă la lac și la câmpiile maiestuoase, care se întind până la orizont.

Printre facilitățile disponibile se numără pilote cu puf, lenjerie de pat din bumbac, articole de toaletă luxoase, un suport de vinuri, facilități pentru prepararea de ceai/cafea, telefon cu linie internațională directă, birou, canapele confortabile și un șemineu.

O piscină, o saună, o cadă cu hidromasaj și o sală de masaj fac parte, de asemenea, din rezervația naturală extinsă Delta.

Diferitele restaurante și baruri de la fața locului vă oferă o mare varietate de mâncăruri pe bază de ingrediente locale proaspete.

Oaspeții beneficiază de acces direct la canalele navigabile ale rezervației Delta Dunării. Prin intermediul flotei de ambarcațiuni pilotate de ghizi locali profesioniști, oaspeții pot descoperi fauna bogată și vegetația Deltei, cu peste 300 de specii de păsări, 60 de specii de pești, 1200 de specii de plante și arbori și cea mai mare colonie de pelicani din Europa.

Complexul apare pe lista celor 100 de destinații realizată de revista Vogue.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie