Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Danubiu Resort


Descriere

Linistea si relaxarea sant cuvintele cheie ale acestui loc magic, situat in loc. Murighiol din Delta Dunarii si dezvoltat cu pasiune si devotament fata de oaspeti ,Danubiu Resort amenajat pe un teren in suprafata de 10.000mp, intr-o zona linistita si relaxanta, unde singurele sunete sunt cele din natura ale vietatilor Deltei , pe malul lacului Murighiol la o distanta de aproximativ 800 m de marginea satului Murighiol, cea mai frecventata zona turistica deltaica, aflat la o distanta de 38 km de municipiul Tulcea, parte integrata a destinatiei ecoturistice Delta Dunarii. Avantajul de a alege localitatea Murighiol ca destinatie turistica, pentru petrecerea timpului liber, este accesul rutier si faptul ca poti ajunge cu masina pe un drum recent asfaltat, pana la spatiul de cazare din inima Deltei Dunarii ce dispune de parcare proprie si de unde practic se poate pleca cu salupe rapide si vizita oricare alta destinatie din Delta Dunarii, lucru esential pentru confortul intregii familii.

Conditiile exceptionale de cazare ,masa , agreement sant doar cateva din punctele forte ale noastre .Personalul bine pregatit sta la dispozitia clientilor sai pentru a le satisface dorintele,asigurandu-se ca acestia petrec momente de neuitat in Delta Dunarii si ca nu vor ezita in a oferi Resortului Danubiu placerea de a-i revedea in fiecare sezon turistic.

Arhitectura traditionala exterioara si interioarele moderne reprezinta o combinatie fericita pentru toate gusturile ,aspectul exterior al resortului redand laitmotivul peisajului Deltei Dunarii- acoperisul traditional, realizat din stuf, completat de elemente exterioare realizate din lemn, caracterizeaza resortul ca fiind parte integrata in peisajul deltaic, unde traditionalismul intalneste modernismul.

CAZARE
Resortul Danubiu dispune de o capacitate de cazare de 65 locuri, dispunand de 20 camere duble, 5 suite cu o camera matrimoniala si living si 2 apartamente cu 2 camere matrimoniale si living.
Va invitam sa ne impartasiti pasiunea pentru turism si ospitalitate alegand camera potrivita pentru dumneavoastra .puteti selecta oricare dintre apartamente,suite sau camerele duble cu paturi matrimoniale sau twin ce sant echipate cu saltele dormeo pentru un somn relaxant si revigorant .In fiecare camera veti gasi :aer conditionat ,TV cablu - satelit,free wi-fi,minibar,baie .
Nu conteaza pozitionarea camerelor, intrucat toate ofera privelisti extraordinare spre peisajele exterioare puse in valoare de lacurile din jurul locatiei si in afara celor de la mansarda toate au iesire pe terasa exterioara .


RESTAURANT

Restaurantul a-la-cart al Resortului Danubiu cu terase si foisoare avand o capacitate de 75 locuri in interior si 150 locuri in exterior , pune le dispozitia clientilor sai cele mai gustoase preparate din bucataria traditionala specifica Deltei Dunarii precum si alte preparate din bucataria internationala pe care le puteti servi in interior sau puteti admira rasaritul / apusul soarelui in oaza de liniste de pe malul lacului Murighiol pe terasele exterioare ale locatiei noastre.Ambianta linistita va indeamna sa savurati sortimente variate de peste si icre preparate cu respectarea secretelor culinare ale locuitorilor deltei,folosind numai ingrediente locale bio,furnizate zilnic si alese cu grija.

PESCUIT
Se stie ca Delta Dunarii este raiul pescarilor.Prin intermediul nostru veti avea acces la lacurile ,baltile si canalele pline de salau,stiuca,biban,somn,crap si caras.O zi de relaxare si liniste la pescuit se va termina cu cu capturi record cu care va puteti mandri prietenilor !
Va invitam sa descoperiti :Delta Dunarii,peisajul natural,lumea salbatica,odihna active,aventura,relaxare.Pescarilor amatori le putem pune la dispozitie barci cu rame ,caiace sau canoe pentru Ghiolul Murighiol din fata locatiei iar pentru pescarii pasionati care vor sa exploreze arii mai largi din Delta Dunarii barci specifice pentru pescuit cu motor si ghid .

EXCURSII
Organizam zilnic excursii in Delta Dunarii, in conditii de maxima siguranta si confort cu salupele noastre rapide de ultima generatie , cu motoare intre 150 si 200cp si cap. max. de 12 pers. fiecare, conduse de ghizi locali experimentati ,buni cunoscatori ai traseelor turistice si locurilor pitoresti din Deltei Dunarii pentru cei care doresc sa viziteze un cadru mai amplu al Deltei Dunarii ,inclusiv Mila 23,Padurea Letea ,Padurea Caraorman sau localitatile Sulina ori Sfantul Gheorghe unde se poate ajunge in aprox. 2-3 ore de croaziera pe Dunare si prin Delta, fiind situate la varsarea Dunarii in Marea Neagra, unde veti fi martorii unui adevarat spectacol , de impletire a celor doua ape, unic in Europa.
In ofertele noastre speciale si de trasee turistice, am avut grija sa nu ratam nici unul din principalele puncte de atractie , astfel incat experienta ta pe taramul magic al Deltei Dunarii sa fie unica si memorabila.
Dupa debarcare la Padurea Caraorman /Padurea Letea ,inainte sau dupa ce servim pranzul traditional pescaresc la o gospodarie locala ,ne vom imbarca in masini de teren tip Safari sau carute trase de cai pentru parcurgerea traseului de cca 7 km pana la si prin Padurea Letea/Padurea Caraorman situate in rezervatia naturala .
Aceste paduri sunt unicat , avand aspect de padure tropicala desfasurata in fasii numite hasmacuri si situate intre dune nisipoase. Zonele sunt strict protejate, cu o fauna bogata, reprezentand aproximativ 70% din fauna Deltei Dunarii, dar si o vegetatie specifica zonei mediteraneene. Tot in acest periplu insotiti de ghidul local putem intalni in Padurea Letea si deja celebrii cai salbatici care au istoria si convietuirea lor aparte, grupati in familii.
Optional,cand ajungem la Sulina pentru aventurierii si iubitorii de frumos care doresc sa descopere in continuare locuri noi si splendoarea punctului culminant al salbaticiei, se poate organiza si o excursie spre Insula K sau Insula Fericirii. Locatia este situata la granita cu Ucraina si reprezinta cel mai nou teritoriu romanesc care gazduieste cele mai multe colonii de pasari precum pelicani, cormorani, lebede, pescarusi sau gaste salbatice
Programul de vizitare al orasului Sulina este unul liber pret de cateva ore, timp in care se pot vedea:Muzeul orasului ; Farul Vechi;Cimitirul International;Faleza si orasul;Plaja situata la circa 2 km (se poate ajunge cu taxiul) iar pentru pranz va recomandam terasele de pe faleza sau de langa plaja precum si punctele gastronomice ale unor localnici pescari .
AGREEMENT

Complexul nostru de agreement amplasat in spatele pensiunii ,inspre Lacul Porculet,vine in intampinarea turistilor nostri cu o zona de plaja si relaxare cu 150 de sezlonguri cu umbrele amplasate in jurul piscinei semiolimpice de 300 mp cu apa incalzita , ce dispune de bar si sezlonguri in apa, plus un jacuzzi de relaxare cu sezlonguri si canapele cu hidromasaj si o piscina pentru copii dotata cu umbrela si tobogan cu apa ,langa care este amenajat un amplu si diversificat spatiu de joaca destinat copiilor.
Dupa zona de agrement destinata piscinelor si zonei de sezlonguri ,avem amenajat pe malul Ghiolului Porculet padocuri ptr. pescuit si relaxare, un foisor din lemn cu instalatie de sunet si lumini pentru organizarea de petreceri si un foisor cu zona de barbeque cu gratar,rotisor , plita si cuptor de pitza pe lemne , avand o capacitate de aprox.25 locuri la mese.
Deasemeni dispunem de Sala de conferinte cu o capacitate de 75 locuri ,o Sala de fitness si un Salon de relaxare si divertisment, dotat cu masa de tenis ,masa de biliard, masa de poker, echipamente de darts si alte jocuri precum carti de joc, table, sah.

Pentru petrecerea timpului liber ,oaspetii nostri pot beneficia de servicii de agrement, precum pescuitul sportiv,inchirieri de ATV-uri si biciclete ptr barbati/femei/copii , inchirieri de caiace ,canoe,hidrobiciclete sau barci cu motor/rame pentru plimbari pe Lacul Murighiol aflat in fata locatiei ,unde avem amenajat un mini port pentru ambarcatiuni si doua diguri cu padocuri din lemn de pe care se poate pescui in voie si fara taxe.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.