Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Irida Apartments (Agia Pelagia)


Descriere

Descriere: Complexul este compus din Irida Hotel Apartments si irida Gardens. Irida Apartments este situat pe un deal cu vedere la golf si la satul pitoresc Agia pelagia; iar Irida Gardens (anexa) este situata chiar vizavi de Hotel Apartments, peste drum la o distanta de 40 m si este compus din 3 studiouri si 1 maisonette. Aeroportul din Heraklion este la 16 km de hotel.

Plaja: Plaja este la 350 m de hotel.


Dotari camere: toate cele 43 de apartamente au in dotare chicineta, baie, balcon sau terasa, televizor, aer conditionat.


Facilitati hotel: complexul dispune de 2 piscine, 2 baruri (dintre care un pool bar), snack bar, restaurant principal, wifi, schimb valutar, camera pt depozitarea bagajelor.

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.