Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aggelos Family Hotel


Descriere

Hotelul Aggelos Family este situat in satul Moraitika de pe insula Corfu, in mijlocul unei zone luxuriante de 3.000 m² și la doar 30 de metri de plaja cu nisip. Această proprietate este administrată de o familie si oferă o piscină cu terasă la soare si unităti de cazare in sistem self-catering, cu acces WiFi gratuit.

Studiourile si apartamentele de la Aggelos sunt dotate cu aer conditionat si au balcon privat, cu vedere la Marea Ionică si la piscină. De asemenea, unitătile oferă vedere la muntele cu vegetatie deasă si la grădină. Chicineta este utilată cu minicuptor, plită, frigider, prăjitor de paine și fierbător. Oaspeții au la dispoziție TV si uscător de păr.

Oaspeții pot găsi minimarketuri, restaurante și baruri vizavi de hotel. Se oferă facilităti de grătar.

Printre facilitătile de agrement disponibile se numără o masă de ping-pong si un loc de joacă pentru copii.

Hotelul Aggelos Family se află la 20 km de orasul plin de viată Corfu si la 18 km de aeroportul international Corfu. Plaja Agios Ioannis este situată la 1,5 km. Parcarea privată este gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie