Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: in centrul comercial al Nisei, la 300m de plaja.
Dotari camere: toate camerele sunt luminoase, decorate in alb si auriu, mobilate cu mare atentie la detalii si sunt dotate cu aer conditionat, TV satelit, Wi-Fi, minibar. Camerele de luxe sunt mai spatioase, avand capacitate maxima de 2 adulti + 1 copil
Facilitati hotel: restaurant pescaresc “La Pescheria”, restaurant-bar “Genesi” unde se pot servi specialitati italienesti, centru spa (sauna, sala de fitness, baie turceasca, masaj, baie turceasca/baie de aburi, piscina interioara), biliard, plaja privata (cu plata – tarife si servicii speciale pentru clientii hotelului). Oaspetii au la dispozitie si urmatoarele servicii: room service, babysitting / servicii pentru copii, spalatorie, curatatorie chimica, mic dejun în camera, serviciu de calcatorie, schimb valutar, rent a car, birou de turism, fax/copiator. Internet wireless este disponibil in intregul hotel si este gratuit. Este posibila parcarea privata la o locatie in apropiere (nu este necesara rezervare), tarif informatiiv 35 EURO/zi.
Hotelul accepta animale de companie de talie mica.

WEB: http://nice.boscolohotels.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie