Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cabana Transylvania Tree House (Pesteana)


Descriere

Cabana Transylvania Tree House se afla in Pesteana, judetul Hunedoara, intr-o padure, si ofera vederi panoramice uimitoare peste munti.
Casuta este ideala pentru cei care apreciaza o experienta ecologica si o revenirea la un mod de viata simplu si de baza. Este o locatie eco-friendly si foloseste numai produse naturale, materiale locale si componente reciclate.
Aceasta poate gazdui pana la 3 persoane, fiind echipata cu un pat dublu si o canapea. Include o baie proprie, dar aceasta se afla in exteriorul casutei. Casuta dispune de un dus exterior cu apa fierbinte dar in timpul sezonului de iarna si in lunile mai reci dusul nu este utilizat, ci doar toaleta in aer liber. In timpul iernii dusul interior este diponibil la 30 m distanta de cabana, intr-o alta unitate. Casuta nu are bucatarie, doar chicineta, fara aragaz, doar cuptor. Casuta este o alegere excelenta si pe timpul iernii, deoarece este extrem de calduroasa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.