Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cabana Geo (Cavnic)


Descriere

Cabana Geo, situata intre partiile de ski din statiunea montana Cavnic, este o locatie potrivita atat iarna cat si vara. Locatia are 5 camere cu baie proprie, dintre care 3 camere triple si 2 camere duble, putand caza pana la 13 adulti si 4 copii.
Camera Melomanului: situata la parter, accesibila persoanelor cu dizabilitati, dispune de un pat dublu, zona de bucatarie cu loc de luat masa, baie proprie si acces direct in curte. Camera Cabanierului: situata la primul nivel, dispune de o zona de living cu geamuri imense si panorama asupra padurii, baie proprie, canapea extensibila si pat dublu. Camera Artistului: situata la etajul 1, are geam in forma de triunghi, pat dublu din care dimineata vedeti direct padurea, dispune de baie proprie si o zona cu 2 paturi supraetajate, cele doua zone nu sunt despartite de usa. Camera Drumetului: situata la etajul 1, dispune de un pat dublu, baie proprie, geamuri tip mansarda prin care puteti admira cerul direct din pat. Camera Schiorului: situata la etajul 1, dispune de un pat dublu, baie proprie si o zona cu 2 paturi supraetajate.
La primul nivel este si bucataria, livingul cu semineu si loc de luat masa. La parter sauna uscata cu iesire direct la dusul cu apa rece, tot la parter jacuzzi cu zona de relaxare pe sezlonguri si multa liniste, fiind ascunsa in padure, la aproximativ 800 metri de drum. Foisor si gratar in curte si un izvor cu o moara de apa situat pe teritoriul proprietatii.
Cabana pune la dispozitie si un spatiu unde se pot depozita skiurile si claparii.
Cabana se inchiriaza doar integral.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.