Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lighthouse GolfSPA Hotel (Balchik) 5*


Descriere

Pachetul de CRACIUN include:
*Cazare pentru numarul specificat de nopti in Hotel Lighthouse Golf & Spa 5* (una dintre nopti ar trebui sa fie pe 24.12.);
*Mic dejun bogat si cine tematice in fiecare zi a sejurului /HB/;
*Pranz festiv de Craciun pe 25 decembrie;
*Pachet spa-folosire sauna finlandeza, sauna cu infrarosu, bai de aburi, baie turceasca, dusuri de aventura, zona de relaxare, jacuzzi;
*Utilizarea piscinei interioare incalzite si utilizarea centrului de fitness
*Utilizarea gratuita a Wi-Fi si parcare gratuita

Pachetul de REVELION include:
*Cazare pentru numarul specificat de nopti in Hotel Lighthouse Golf & Spa 5* (una dintre nopti ar trebui sa fie pe 31.12.);
*Mic dejun bogat si cine tematice in fiecare zi a sejurului /HB/;
*Cina festiva de Revelion pe 31.12.2022 cu pachet de bauturi si program muzical; Spectacol de artificii;
*Brunch de Anul Nou pe 01.01.2023
*Pachet spa-folosire sauna finlandeza, sauna cu infrarosu, bai de aburi, baie turceasca, dusuri de aventura, zona de relaxare, jacuzzi;
*Utilizarea piscinei interioare incalzite si utilizarea centrului de fitness
*Animatie pentru copii
*Utilizarea gratuita a Wi-Fi si parcare gratuita

**Optional (pentru Pachetul de Revelion) - Supliment All Inclusive (25 eur/adult/zi si 12 eur copil 3-11.99 ani/zi) si trebuie aplicat pe toata durata sederii oaspetilor.
Programul ar fi: mic dejun, pranz, cina, bauturi alcoolice locale si fara alcool in timpul meselor si de la lobby bar pana la ora 00:00 si in timpul cinei festive de Revelion.

***
Lighthouse Golf & Spa Resort este situat intre orasele Balcic si Kavarna, la aproximativ 6 km est de orasul Balcic si la 17 km de Kavarna.
Facilitati
Construit in 2011, complexul consta dintr-o cladire hoteliera de 5 * (168 camere Dbl / Twin, 12 hoteluri Club Suites, 6 lifturi) si Aparthotel 3 * (situat la 500 m de cladirea principala, 30 de apartamente cu un dormitor si 16 doua apartamente cu dormitoare).
In complex oaspetii se pot bucura de restaurantul principal, 2 restaurante a la carte, bar in hol, bar pe plaja (sezonier), bar la piscina - sezonier, bar Wiskey. Magazine, supermarket, coafor. Receptie, Wi-Fi in zonele publice ale complexului si camere, inchiriere de masini, centru de conferinte (300 de locuri), teren de golf Championship, zona de antrenament pentru golf, academie de golf. 2 terenuri de tenis, 1 mini teren de fotbal, teren de petanque, mini-golf, inchiriere biciclete, 3000 mp Spa & Wellness Center
BB, HB, All Inclusive pentru hotelul Lighthouse Golf si Spa
RO pentru apartamente si vile

Cazare
5 * Cladirea hotelului:
Camere duble / twin cu vedere la golf / mare - 30 mp, (Max 2 + 1) - un pat dublu sau paturi twin, pat suplimentar.
Club Suite golf / vedere la mare - 52-56 mp, (max 2 + 2) - dormitor cu un pat dublu, camera de zi cu doua paturi suplimentare.
Toate unitatile dispun de balcon cu vedere la mare sau la terenul de golf, aer conditionat, TV, telefon, mini-bar (cu plata), seif in camera (gratuit), acces la internet (gratuit), covor, baie cu cada si dus, uscator de par, telefon in baie.
Aparthotel 3 *:
Apartamente 1 dormitor - 45-60 mp, (max 2 + 0 pax)
Apartamente cu 2 dormitoare - 80-110 mp, (max 4 + 0 pax)
Toate unitatile dispun de balcon, chicineta complet utilata, aer conditionat, TV, baie cu dus.
Camere pentru persoane cu handicap - 2
Copii
Club interior pentru copii, 2 locuri de joaca pentru copii in aer liber, scaun pentru hranire si baby cot (gratuit, la cerere), servicii de ingrijire a copiilor (contra cost), piscina in aer liber pentru copii, lectii de golf pentru copii (contra cost).
Sport si divertisment
Gratuit pentru oaspeti, cazati in cladirea de 5 stele: piscine interioare si exterioare, sezlonguri si umbrele de soare langa piscina. Fitness, sauna, jacuzzi, baie turceasca, sauna cu infrarosu, sauna finisata, laconiu, baie de aburi, dus de aventura, zona de relaxare. Transfer la plaja Heros (de la mijlocul lunii iunie pana la sfarsitul lunii august) cu utilizarea gratuita a 1 umbrela de soare si 2 sezlonguri pe camera (in functie de disponibilitate), internet Wi-Fi in zonele comune.
Gratuit pentru oaspeti, cazati in cladirea de 3 stele: fitness, parcare
Contra cost: Servicii spa, centru de ingrijire a pielii si corpului, masaje, coafor, teren de golf, teren de tenis, teren de fotbal, sporturi nautice, serviciu de babysitting, centru de sanatate, medic, bicicleta, spalatorie, calcat si curatatorie chimica, jocuri electronice inventate in hol si centru de divertisment.
Animale de companie pana la 10 kg. sunt permise la confirmarea hotelului, pentru o taxa suplimentara (10 euro / noapte) si un depozit de 200 euro.
Parcare:gratuita disponibila

ALL INCLUSIVE

Pachetul All-inclusive va incepe la ora 14:00 in ziua sosirii si se va termina dupa pranz la ora 14:30 in ziua plecarii si include:

***Facilitatile camerelor:
Sticla de apa plata in camera la sosire
Wi-Fi, cutie de valori si articole de toaleta de marca

***Masa:
**Mic dejun - alegere dintre:
bufet copios* servit in restaurantul principal Alexandra - (07:00 - 10:00)
Mic dejun la check-out devreme (comanda trebuie plasata cu 24 de ore in avans)
**Pranz - alegere dintre:
Pranz tip bufet* servit in Restaurantul Principal Alexandra (12:30 - 14:00)
Pranz la restaurantul grecesc [1] (14:00-16:00) [NB]
**Cina
Cina tip bufet* in restaurantul principal Alexandra - (19:00 - 21:00)

**Gustari
Cafea si sandvisuri la barul din hol (10:30-12:30) si (14:00-18:00)

***Bauturi
Toate bauturile alcoolice si nealcoolice domestice sunt servite dupa cum urmeaza, in conformitate cu programul de lucru al fiecarui loc si pana la ora 00:00 numai in barul cu pian Social Club si barul din hol.:
In restaurantele noastre in timpul mesei: Restaurant principal Alexandra, 19th Hole Bar & Grill, Restaurant grecesc
In barurile noastre: Lobby Bar, Pool Bar[1], Whisky Bar Social Club.
Bauturile din All-inclusive includ urmatoarea lista de bauturi locale: bauturi racoritoare asortate, bere locala, vin de casa la pahar rosu, alb si trandafir, bauturi alcoolice locale, cocktailuri alese, bauturi calde: cafea si ceai la filtru

***In plus fata de mese si bauturi, urmatoarele beneficii si servicii sunt incluse in conceptul All-inclusive:
Utilizarea facilitatilor de spa: baie turceasca, sauna finlandeza, baie de aburi, jacuzzi, dusuri de aventura, Lanconii, sauna cu infrarosu, utilizarea piscinei interioare si exterioare, utilizarea fitness-ului
Prosoapele, umbrelele, sezlongurile sunt gratuite in toate piscinele si pe plaja, pe principiul primul venit, primul servit
Parcare interioara si exterioara gratuita

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.