Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Gonluferah Thermal


Descriere

Localizare: amplasat la 10 minute de mers cu masina de centrul orasului Bursa si la cateva minute de mers pe jos de zona cu magazine si restaurante. Se afla la 40 minute de mers cu masina fata de de statiunea Uludag, la 55 km de aeroportul Yenisehir Bursa si la 80 km de aeroportul Sabiha Gokcen Istanbul.
Hotelurile din Bursa reprezinta o optiune buna si pentru iubitorii sporturilor de iarna, acest oras fiind situat foarte aproape de statiunea montana Uludag. Legatura intre Bursa si Uludag este asigurata de una dintre cele mai performante instalatii montane pe cablu, o linie de telegondola, lunga de cca 9 km si care asigura transportul intre cele doua localitati pe parcursul a 25 minute.
Facilitati hotel: dispune de restaurant, bar, terasa, centru spa, sala de sport, sala de conferinte, internet gratuit, room service (contra cost).
Dotari camere: cele 78 camere decorate in stil otoman, dispun de baie, uscator de par, TV, acces gratuit wireless, telefon, minibar, incalzire centralizata, seif (contra cost).
Link: www.gonluferah.com/1890

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.