Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: In satul Polyanytsya, la 3 km de staTiunea de schi Bukovel.
Descriere: Hotelul are patru etaje unde fiecare din cele 10 apartamente este proiectat in stilul perioadei particulare a istoriei ucrainene: Preistoria, cultura Trypillian, vremurile din Scythia, Rus, epoca domneasca, Serbdomoria, timpul cazacilor, miscarea de eliberare nationala, clasic. La parter este un apartament dublu 'Tineret'. La primul etaj sunt 2 apartamente Semi Deluxe ('Pestera' si 'Trypillia') si 1 apartament de doua camere Deluxe ('Scythia'). La etajul al doilea se afla 2 apartamente Semi Deluxe ('Kyiv Rus' si 'Serfdom') si 2 apartamente de doua niveluri Deluxe ('The Princely' si 'Cossacks'). La etajul al treilea sunt 2 apartamente Semi Deluxe ('UPA' - armata ucraineana de razboi si 'Classic').
Facilitati hotel: Receptie, ala de mese (cu semineu), tenis de masa, biblioteca istoriei ucrainiene, parcare (la 400 m de hotel cu transfer de la parcare la hotel), camera special amenajata pentru uscarea echipamentului de schi. Baie Rusa cu o piscina (intr-o casa separata) - 200 UAH pe 6 persoane pe ora, tariful pentru fiecare persoana suplimentara este de 25 UAH. Cel mai apropiat magazin este la 400 m.
Dotari camere: Fiecare camera include un interior traditional carpatin si un balcon cu vedere la Muntii Carpati.
Camera standard are un pat dublu, un dulap, un televizor LED 32, o masa, 2 scaune, un telefon intern, un seif, un balcon si o baie (dus, uscator de par, articole de toaleta).
Suita semi-deluxe are un pat dublu sau 2 paturi de o persoana, un dulap, un televizor LED 32, o masa, 2 scaune, un telefon intern, un seif, un balcon si o baie (dus, uscator de par, articole de toaleta).
Suit Deluxe are 2 paturi duble, un dulap, un televizor LED 32, o masa, 2 scaune sau banci, un frigider, un telefon intern, un seif, un balcon si o baie (dus, uscator de par, articole de toaleta). Astfel de apartamente, cum ar fi 'The Princely' si 'Cazaci', au doua nivele.
Web:http://www.historyhotel.com.ua/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie