Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL LOSTRITA


Descriere

INFORMATII GENERALE
Hotel Lostrita se afla la 15 km de Baia Mare, intr-o zona linistita si dispune de 36 camere, o pastravarie proprie si un restaurant superb decorat.

DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Hotel Lostrita a fost deschis in luna iulie 2019, dupa ce, timp de 2 ani a fost inchis pentru un amplu proces de renovare. Spatiile de cazare au fost marite si exceptional decorate, la nivel de 4 stele. Confortabile si primitoare, camerele dispun de toate dotarile necesare unui sejur perfect. Restaurantul este decorat cu elemente din natura: piatra, lemn si verdeata, iar preparatele sunt in marea majoritate pe baza de pastrav. Pastravul este mereu proaspat si sanatos, el provenind din pastravaria proprie, ale carui bazine se afla in curtea hotelului.


Hotelul dispune de o zona de relaxare ce cuprinde: piscina interioara incalzita cu adancime de 1.2 m (potrivita atat pentru copii cat si pentru aduti) - dotata cu sistem de inot contra curent si masaj prin jet de apa, sauna umeda si uscata (acces este gratuit pentru oaspetii hotelului), facilitati de masaj - contra cost.

DESCRIERE CAMERE
Cele 36 de camere ale hotelului Lostrita sunt dotate la cel mai inalt standard, dispun de baie proprie, tv smart, minibar, seif, masa de calcat, lumini inteligente si fierbator de cafea. Oaspetii hotelului au acces gratuit la zona de spa - piscina interioara incalzita, sauna umeda si uscata.

Nu se accepta animale de companie.

Check in: 15.00
Check out: pana la ora 11.00


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.