Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Balnear Expro


Descriere

Complexul Balnear Expro se afla in Bazna, pe dealul Chiciura, in partea de nord-est a statiunii.
Hotelul dispune de 62 locuri de cazare, repartizate in 6 camere single, 18 camere duble si 7 apartamente.
Ambianta hotelului este deosebita, putand satisface cele mai exigente gusturi, avand o oferta diversificata, de la turismul de sanatate la cel de afaceri, toate acestea alaturi de o bogata oferta de odihna si agrement.
Hotelul dispune de 6 camere, cu pat matrimonial, dotate cu televizor, telefon, radio, minibar, baie cu cada. Cele 18 camere duble sunt dotate cu televizor, telefon, radio, minibar, baie cu cada si sunt dispuse pe trei nivele. Apartamentele in numar de 7 sunt dispuse pe fiecare nivel si dispun de un dormitor, living, hol, televizor, telefon, radio, minibar, baie. Apartamentele la mansarda dispun de un spatiu generos, aer conditionat si baie cu dus.
Complexul Expro va ofera posibilitatea de a servi o gustare rece sau calda sau de a lua masa in cadrul Restaurantului Expro si a terasei exterioare care este deschisa pe perioada estivala. Piscinele exterioare si cea interioara sunt deservite si de un bar care va ofera posibilitatea de a consumabauturi racoritoare, calde sau alcoolice.
Restaurantul Expro cu o capacitate de 80 de locuri este alegerea perfecta pentru celebrarea momentelor speciale din viata dumneavoastra.
Atmosfera irezistibila, rafinamentul preparatelor s iserviciile ireprosabile alcatuiesc reteta de succes pentru o seara linistita alaturi de prieteni.
Bucatele traditionale, alaturi de o gama variata de specialitati, va sunt oferite cu profesionalism de personalul restaurantului.
Salonul multifunctional pentru servirea micului dejun, cu o capacitate de pana la 50 de locuri, este ideal pentru organizarea meselor festive sau a intalnirilor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.