Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

U Paasha Seminyak Bali are design modern si beneficiază de o locatie excelentă in orasul Seminyak, cu viată de noapte si plajă. Oaspeții se pot antrena in sala de gimnastică sau se pot bucura de o baie răcoritoare in piscina de pe acoperiș. Accesul WiFi este gratuit in toate zonele proprietății.

U Paasha Seminyak Bali beneficiază de o locatie convenabilă, fiind la 5 minute de mers cu mașina de Plaja Petitenget și la 10 minute cu masina de zona Legian. Aeroportul Internațional Ngurah Rai este la 30 de minute de mers cu mașina, iar magazinele și restaurantele din Seminyak se află la cațiva pași de proprietate.

Toate suitele sunt amenajate cu accesorii din rattan și iluminat elegant, avand TV cu ecran plat cu canale prin satelit, iPod docking station și balcon privat. Facilitătile includ aparat de cafea/ceai, frigider si perne din plus. Baia in plan deschis are duș cu efect de ploaie și articole de toaletă gratuite.

U Paasha poate organiza vizite turistice. Sunt disponibile biciclete gratuite, iar receptia cu program nonstop pune la dispozitie un depozit de bagaje gratuit. Hotelul oferă un concept unic de servicii, oaspeții beneficiind de camera lor pentru 24 de ore și de mic dejun servit oriunde și oricand.

Restaurantul Alcove serveste o varietate de mancăruri internaționale.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie