Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

The Legian Seminyak, Bali este o proprietate situată pe plajă, cu vedere la Oceanul Indian, si oferă unităti de cazare de lux, inconjurate de grădini tropicale amenajate. Situat pe plaja din Seminyak, complexul are o piscină in aer liber pe 3 niveluri.

Oaspeții pot savura un mic dejun zilnic și ceai după-amiază. Minibarul este gratuit. De asemenea, oaspeții au acces la activități de fitness in grup și WiFi in intreaga proprietate.

The Legian Seminyak, Bali se află la 15 km de Aeroportul Internațional Ngurah Rai, iar transferul de la/la aeroport este disponibil la un cost suplimentar.

Toate camerele de la The Legian au TV cu ecran plat de 32 inch, Blu-Ray player si 2 iPod-uri cu docking station si sistem de divertisment Bose. Camerele au o zonă de living spațioasă și balcon privat. Baia are cadă și chiuvetă dublă.

Oaspetii se pot inscrie la cursuri de yoga, se pot antrena in sala de fitness sau se pot bucura de o lectură linistită la bibliotecă. Centrul spa are vedere la plajă si include un salon de manichiură/pedichiură si o baie de aburi. Personalul de la recepția cu program nonstop vă poate oferi informații privind activitățile disponibile in zonă.

Restaurantul serveste mic dejun tip bufet, precum si preparate europene la pranz si cină. Barurile de langă piscină si de langă ocean oferă mese usoare si cocktailuri. In lounge-ul din hol oaspeții pot savura vinuri și trabucuri.

Centrul comercial Seminyak Square este la 400 de metri de hotel, iar templul Petitenget se află la 400 de metri de proprietate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie