Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Anantara Seminyak


Descriere

Luna de miere: Mirii vor fi intampinati cu flori si fructe in camera, un pahar de sampanie, un tort, capsuni cu ciocolata si vor beneficia de 30 de minute de masaj in jacuzzi.



Localizare
: pe plaja de Seminyak, in preajma centrului; restaurante si magazine locale sunt in apropiere. Orasul Denpasar se afla la aproximativ 10 km.

Hotel: ofera un design modern si sofisticat. Are un restaurant care serveste bucatarie internationala si thailandeza si o terasa pe acoperis, cu bar, de unde va puteti bucura de apusurile de soare senzationale din Seminyak. Hotelul are, de asemenea, trei piscine.



Mese: Mic dejun bufet suedez este inclus.


Camere: 60 apartamente.

Anantara ocean Suite: 80 mp, apartamente spatioase in stil balinez, cu mobilier modern, podele de lemn de culoare inchisa, living cu scaune,dulap. Echipat cu o baie cu dus separat, halate de baie / papuci, televizoarele cu plasma, CD / DVD player cu sunet surround, I-Pod, telefon, acces la internet, un minibar, balcon cu jacuzzi, vedere la mare.

Sport & Fitness: centru de fitness.

Beauty & Wellness: tratamente la centrul Spa al hotelului (contra cost).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.