Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bacolux Diana Resort


Descriere

Hotel Diana de 3 stele se află la 3 minute de centrul stațiunii și oferă toate condițiile unui resort modern la Băile Herculane. Cu 2 săli de conferință și un foaier cu vedere la munte, restaurante generoase și o terasă de vară, hotelul face parte din 2011 din lanțul românesc Bacolux Hotels.

Hotelul dispune de 220 de camere confortabile într-un cadru natural deosebit, piscina exterioara cu 80 sezlonguri, piscina interioara incalzita cu 15 sezlonguri, sauna, zona de relaxare, jacuzzi si un centru de tratament și prevenție (cu sursă proprie de apă termală minerală bogată în sulf, cu personal medical de specialitate și aparatură de ultimă generație).

Tipuri camere:
- Cameră Diviana Matrimonială sau Twin 23m2 - vedere spre munte sau cu o panoramă asupra stațiunii, fotolii, wi-fi gratuit, lcd tv (cablu tv cu 45 de canale), telefon, mini-frigider, baie cu cabină de duș, articole de baie, uscător de păr, balcon – capacitate 2 adulti
- Cameră Comfort Matrimonială sau Twin 23m2 - vedere spre munte, wi-fi gratuit, lcd tv (cablu tv cu 45 de canale), telefon, mini-frigider, baie cu cabină de duș, articole de baie, uscător de păr, balcon – capacitate 2 adulti
- Cameră Family 23m2 - priveliște panoramică asupra stațiunii și munților, pat suplimentar, wi-fi gratuit, lcd tv (cablu tv cu 45 de canale), telefon, mini-frigider, baie cu cadă sau cabină de duș, articole de baie, uscător de păr, balcon – capacitate 2 adulti + 1 copil
- Apartament 48 m2 - vedere panoramică spectaculoasă, dormitor matrimonial și living, 2 băi, una dintre acestea fiind dotată cu cadă cu jacuzzi, canapea, aer condiționat, wi-fi gratuit, lcd tv (cablu tv cu 45 de canale), telefon, mini-frigider, articole de baie, uscător de păr, balcon. – capacitate 2 adulti + 1 copil
Notă: Taxa de stațiune balneoclimaterică se achită exclusiv la recepție si reprezintă 1% din prima noapte de cazare.

Tratament: boli ale aparatului locomotor si ale sistemului nervos periferic, afectiuni ale aparatului respirator, afectiuni ginecologice cronice, diabet zaharat incipient, intoxicatii cu metale grele, boli digestive, afectiuni ale ochilor.

Descriere oferte:

La acest hotel va punem la dispozitie:
• Sejururi odihna minim 2 nopti

Oferte tratament cu sau fara bilet de trimitere demipensiune /pensiune completa / all inclusive:
• Plenus 5 nopti sau 12 nopti intrare duminica
• Plenus 7 nopti, 10 nopti sau 14 nopti intrare luni

Combo wellness si tratament cu sau fara bilet de trimitere demipensiune /pensiune completa / all inclusive (1 terapie wellness/zi pentru una dintre persoane si 3 terapii balneare/zi pentru cealalta persoana):
• Combo 5 nopti sau 12 nopti intrare duminica
• Combo 7 nopti, 10 nopti sau 14 nopti intrare luni

SpaMed cu sau fara bilet de trimitere demipensiune/pensiune completa/ all inclusive (1 terapie wellness si 2 terapii balneare pe zi pentru fiecare persoana):
• SpaMed 5 nopti sau 12 nopti intrare duminica
• SpaMed 7 nopti, 10 nopti sau 14 nopti intrare luni

SPA Dictum cu demipensiune / pensiune completa / all inclusive
• Dictum 5 nopti sau 12 nopti intrare duminica
• Dictum 7 nopti sau 10 nopti intrare luni sau marti
• Dictum 14 nopti intrare luni

Wellness Quasi Novi cu demipensiune / pensiune completa / all inclusive
• Quasi Novi 5 nopti sau 12 nopti intrare duminica
• Quasi Novi 7 nopti sau 10 nopti intrare luni sau marti
• Quasi Novi 14 nopti intrare luni

PLENUS (tratatament) cu bilet trimitere - Demipensiune
Include mic dejun si pranz bufet suedez (intrare cu mic dejun in ziua 2 a sejurului, iesire cu mic dejun), 3 terapii/zi/adult (luni - sambata) prescrise de medicul specialist, acces internet WI-FI, spa (piscine, jacuzzi, saune, fitness), loc joaca pentru copii si parcare (in limita disponibilitatii). Tarife valabile pentru turistii care prezinta medicului din hotel dovada de asigurat in Romania: bilet de trimitere si cardul de sanatate pentru serviciile medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. SOCIETATEA NU ARE CONTRACT CU CASA DE ASIGURARI OPSNAJ, prin urmare aceste bilete nu sunt decontabile. Din procedurile incluse nu fac parte masajele si dusul subacval, impachetari cu termogelbsi drenajul limfatic. Camerele se pot ocupa incepand cu ora 16.00.

PLENUS (tratatament) fara bilet trimitere - Demipensiune
Include mic dejun si pranz bufet suedez (intrare cu mic dejun in ziua 2 a sejurului, iesire cu mic dejun), 3 terapii/zi/adult (luni - sambata) prescrise de medicul specialist, acces internet WI-FI, spa (piscine, jacuzzi, saune, fitness), loc joaca pentru copii si parcare (in limita disponibilitatii). Din procedurile incluse nu fac parte masajele si dusul subacval, impachetari cu termogelbsi drenajul limfatic. Camerele se pot ocupa incepand cu ora 16.00.

PLENUS (tratatament) cu bilet trimitere - All Inclusive Light
Include mic dejun, pranz si cina (bufet suedez), bauturi racoritoare si alcoolice servite pe durata meselor,nbsp;3 terapii/zi/adult (luni - sambata) prescrise de medicul specialist, acces internet WI-FI, spa (piscine, jacuzzi, saune, fitness), loc joaca pentru copii si parcare (in limita disponibilitatii). Tarife valabile pentru turistii care prezinta medicului din hotel dovada de asigurat in Romania: bilet de trimitere si cardul de sanatate pentru serviciile medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. SOCIETATEA NU ARE CONTRACT CU CASA DE ASIGURARI OPSNAJ, prin urmare aceste bilete nu sunt decontabile. Din procedurile incluse nu fac parte masajele si dusul subacval, impachetari cu termogelbsi drenajul limfatic. Camerele se pot ocupa incepand cu ora 16.00.

PLENUS (tratatament) fara bilet trimitere - All Inclusive Light
Include mic dejun, pranz si cina (bufet suedez), bauturi racoritoare si alcoolice servite pe durata meselor,nbsp;3 terapii/zi/adult (luni - sambata) prescrise de medicul specialist, acces internet WI-FI, spa (piscine, jacuzzi, saune, fitness), loc joaca pentru copii si parcare (in limita disponibilitatii). Din procedurile incluse nu fac parte masajele si dusul subacval, impachetari cu termogelbsi drenajul limfatic. Camerele se pot ocupa incepand cu ora 16.00.

QUASI NOVI wellness - Demipensiune
Include mic dejun si pranz bufet suedez (intrare cu mic dejun in ziua 2 a sejurului, iesire cu mic dejun), 1 terapie wellness /zi/adult, acces internet WI-FI, spa (piscine, jacuzzi, saune, fitness), loc joaca pentru copii si parcare (in limita disponibilitatii). Camerele se pot ocupa incepand cu ora 16.00.

QUASI NOVI wellness - All Inclusive Light
Include mic dejun, pranz si cina (bufet suedez), bauturi racoritoare si alcoolice servite pe durata meselor, 1 terapie wellness /zi/adult, acces internet WI-FI, spa (piscine, jacuzzi, saune, fitness), loc joaca pentru copii si parcare (in limita disponibilitatii). Prima masa servita este cina in prima zi a sejurului si ultima masa este micul dejun in ziua check-out-ului. Camerele se pot ocupa incepand cu ora 16.00.

SPA DICTUM- Demipensiune
Include mic dejun si pranz bufet suedez (intrare cu mic dejun in ziua 2 a sejurului, iesire cu mic dejun), acces internet WI-FI, spa (piscine, jacuzzi, saune, fitness), loc joaca pentru copii si parcare (in limita disponibilitatii). Camerele se pot ocupa incepand cu ora 16.00.

SPA DICTUM - All Inclusive Light
Include mic dejun, pranz si cina (bufet suedez), bauturi racoritoare si alcoolice servite pe durata meselor,nbsp;acces internet WI-FI, spa (piscine, jacuzzi, saune, fitness), loc joaca pentru copii si parcare (in limita disponibilitatii). Camerele se pot ocupa incepand cu ora 16.00.

SPAMED (WELLNESS SI TRATAMENT) CU BILET TRIMITERE - Demipensiune
Include mic dejun si pranz bufet suedez (intrare cu mic dejun in ziua 2 a sejurului, iesire cu mic dejun), 1 terapie wellness si 2 terapii balneare pe zi/adult (luni - sambata) prescrise de medicul specialist, WI-FI, spa (piscine, jacuzzi, saune, fitness), loc joaca pentru copii si parcare (in limita disponibilitatii). Tarife valabile pentru turistii care prezinta medicului din hotel dovada de asigurat in Romania: bilet de trimitere si cardul de sanatate pentru serviciile medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. SOCIETATEA NU ARE CONTRACT CU CASA DE ASIGURARI OPSNAJ, prin urmare aceste bilete nu sunt decontabile.nbsp;nbsp;Din procedurile incluse nu fac parte masajele si dusul subacval, impachetari cu termogelbsi drenajul limfatic. Camerele se pot ocupa incepand cu ora 16.00.

SPAMED (WELLNESS SI TRATAMENT) FARA BILET TRIMITERE - Demipensiune
Include mic dejun si pranz bufet suedez (intrare cu mic dejun in ziua 2 a sejurului, iesire cu mic dejun), 1 terapie wellness si 2 terapii balneare pe zi/adult (luni - sambata) prescrise de medicul specialist, WI-FI, spa (piscine, jacuzzi, saune, fitness), loc joaca pentru copii si parcare (in limita disponibilitatii). Din procedurile incluse nu fac parte masajele si dusul subacval, impachetari cu termogelbsi drenajul limfatic. Camerele se pot ocupa incepand cu ora 16.00.

SPAMED (WELLNESS SI TRATAMENT) CU BILET TRIMITERE - All Inclusive Light
Include mic dejun, pranz si cina (bufet suedez), bauturi racoritoare si alcoolice servite pe durata meselor, 1 terapie wellness si 2 terapii balneare pe zi/adult (luni - sambata) prescrise de medicul specialist, WI-FI, spa (piscine, jacuzzi, saune, fitness), loc joaca pentru copii si parcare (in limita disponibilitatii). Tarife valabile pentru turistii care prezinta medicului din hotel dovada de asigurat in Romania: bilet de trimitere si cardul de sanatate pentru serviciile medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. SOCIETATEA NU ARE CONTRACT CU CASA DE ASIGURARI OPSNAJ, prin urmare aceste bilete nu sunt decontabile.nbsp;nbsp;Din procedurile incluse nu fac parte masajele si dusul subacval, impachetari cu termogelbsi drenajul limfatic. Camerele se pot ocupa incepand cu ora 16.00.

SPAMED (WELLNESS SI TRATAMENT) FARA BILET TRIMITERE - All Inclusive Light
Include mic dejun, pranz si cina (bufet suedez), bauturi racoritoare si alcoolice servite pe durata meselor, 1 terapie wellness si 2 terapii balneare pe zi/adult (luni - sambata) prescrise de medicul specialist, WI-FI, spa (piscine, jacuzzi, saune, fitness), loc joaca pentru copii si parcare (in limita disponibilitatii). Din procedurile incluse nu fac parte masajele si dusul subacval, impachetari cu termogel si drenajul limfatic. Camerele se pot ocupa incepand cu ora 16.00.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie