Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Oltenia


Descriere

Hotelul Oltenia este situat in centrul statiunii Govora.
Capacitate hotel: 49 garsoniere 3*, 70 camere duble 3*, 46 camere duble 2*, sala de conferinte cu o capacitate de 100 de locuri.
Hotelul dispune de o baza de tratamnet,piscina in aer liber; Centru SPA (sauna umeda si uscata, piscina, bazin iod, sala fitness, jacuzzi)
Tratamente balneare: Baza de tratament a hotelului este destinata tratarii urmatoarelor afectiuni: afectiunile cailor respiratorii, otorinolaringologice, reumatismale si afectiunilor asociate. In tratamente se folosesc apele minerale iodurate, sulfuroase si cele sulfuroase slab bicarbonatate.
Proceduri majore : aerosoli individuali, pulverizatii camera, bai generale si partiale la cada, aplicatii parafina, bai galvanice.
Proceduri adiacente: inhaloterapie cu medicamente, electroterapie, magnetoterapie, ultrasunete, solux, kinetoterapie de grup la sala, cura de teren, ultraviolete.
Tarifele aferente pachetelor de tratament sunt valabile doar pentru turistii asigurati, care au obligatia de a prezenta la receptie urmatoarele documente: biletul de trimitere pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate romanesc, cu precizarea numarului de contract cu C.A.S.,cardul de sanatate - activ
Tratamentul se efectueaza de luni pana sambata.
Piscina in aer liber si Centru SPA (sauna umeda si uscata, piscina, bazin iod, sala fitness, jacuzzi) functioneaza in perioada 19.06 - 10.09.2022.

Tarifele nu inclus masa fisa cont pentru copii 0 - 12 ani.

Accesul cu animale de companie: nu este permis.
Check-in / Check-out:
Ora de AZncepere a sejurului (check-in) : ora 18:00 AZn ziua sosirii.
Ora de eliberare a camerei (check-out) : ora 14:00 AZn ziua plecrii.
Camerele duble 3* sunt dotate cu televizor si minibar.
Garsonierele sunt dotate cu televizor, minibar si aer conditionat
Patul suplimentar se poate instala doar in garsoniera

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.