Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Hotelul urban se află la cca 4 km de plajă, intr-o zonă centrală in Atena. Aeroportul Athen (ATH) este la aproximativ 35 de km.

Dotări

Hotelul oferă 38 de camere duble pe 6 nivele la care se poate ajunge cu un lift. Personal ce vorbește mai multe limbi stă la dispoziție la recepție la orice oră pentru orice fel de ajutor, serviciile de check-in/check-out sunt disponibile 24 de ore pe timpul zilei. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o garderobă, o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. In spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mană de ajutor la planificarea excursiilor. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un chioșc cu ziare și un spațiu cu televizor. In cazul in care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze intr-un garaj (contra cost) sau in parcare (contra cost). Printre alte servicii se găsesc un serviciu de ingrijire a bebelușilor, servicii de bonă, asistență medicală, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de inchiriere de biciclete, de asemenea, sunt disponibile și locuri de parcare pentru biciclete.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și sistemul de incălzire creează o atmosferă plăcută in camere. In majoritatea camerelor se găsește cate un balcon. Camerele au un pat dublu, un pat „King size” sau o canapea. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. De asemenea, este pusă la dispoziție o chicinetă cu un minifrigider. In afară de acestea există o mașină de spălat și un set de călcat. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon cu apelare directă, un televizor, un ceas deșteptător și WiFi. In cameră se găsesc și papuci de casă. In baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr și halate de baie. In plus, clienții au la dispoziție articole de cosmetică in băi. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile. Locul de cazare oferă camere de nefumători.

Sport/divertisment

O terasă insorită invită la zăbovit. Cada cu hidromasaj din zona de scăldat promite relaxare profundă. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu ciclism/ciclism montan, o sală de fitness, un spa și terapii prin masaj. In timp ce părinții se relaxează, copiii pot participa la un program colorat de divertisment și de jocuri. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: o sală de mese, o sală pentru micul dejun, o cafenea și un bar. Clienții sunt răsfățați din punct de vedere culinar in restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat și o zonă separată pentru fumători. Hotelul oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și pensiune completă. Zilnic se organizează un bufet divers la mic dejun, la pranz poate fi comandat un meniu fix. Sunt disponibile și mancăruri speciale, printre care feluri de mancare dietetice. Suplimentar sunt disponibile oferte speciale de masă și gustări.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie