Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Saint Thomas Holiday Village


Descriere

Localizare: Satul de vacanta Saint Thomas este la 10 km sud de Sozopol, 45 km de Burgas intr-o zona intre Arkutino si gura raului Ropotamo.


Website: http://www.saintthomasresidences.com


Facilitati complex: piscine exterioare ( 5 piscine ) cu sezlonguri si umbrelute ( inclusiv piscina pentru copii, piscina cu jacuzzi si piscina olimpica ), bar la piscina / snack, restaurant si lounge in hotelul Saint Thomas, centru SPA cu piscina interioara, terapii, sauna, jacuzzi, baie de aburi, 2 plaje private : Siant Thomas si Arkutino (shuttle bus din 15 in 15 minte ) cu sezlonguri si umbrelute ( contra cost ) si bar, magazine, loc de joaca pt copii, mini club cu programe de animatie, parcare pazita langa complex, servicii medicale.


Gratuit: accesul la piscina, sezlonguri si umbrelute la piscina si la plaja, wireless, parcare, fitness, mini club, animatie, transport catre plaja Arkutino.


Observatii: Demipensiunea include bauturi in timpul cinei ( sucuri, bere si vin la draft ); All inclusive light include pranz ( meniu 3 feluri ), bauturi la draft : sucurui, bere, vin doar in restautantul hotelului, gustari, sucuri, ceai, vine si bere la draft intre orele 15 -18:00 in restaurant si la terasa. Supliment de vedere la mare : 3 euro/persoana/zi se plateste la receptie.

Gratuit: sezlonguri si umbrelute la piscine si la plaja, fitness, gradinita pt copii, transfer catre plaja Arkutino inf unctie de orar, parcare, internet.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.