Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RASFAT IN ANTALYA (Lara-Kundu / Kemer standard hotels)


Descriere

RASFAT IN ANTALYA

Ziua 1: BUCURESTI ANTALYA
Prezentare la aeroportul Henri Coanda (Otopeni), pentru imbarcare cursa charter compania SunExpress (pentru plecari 08.05, 15.05), compania Pegasus (pentru plecare 17.05). Sosire in Antalya si transfer la hotel 5* standard (cazarile vor fi asigurate in 3 hoteluri diferite, pe modelul 3 nopti - 2 nopti - 2 nopti. Numele hotelurilor vor fi comunicate cu 3 zile inainte de plecare).
Zilele 2 7: ANTALYA
Mic dejun. Timp liber pentru plimbari, cumparaturi sau plaja. De asemenea, puteti alege una dintre excursiile optionale propuse de partenerul nostru local. Cazare in regiunea Antalya.
O zi o vom dedica orasului Antalya - renumita statiune de vacanta de pe coasta mediteraneana. Aici vom admira bulevardele umbrite de palmieri, portul, orasul vechi cu stradute inguste si case vechi din lemn imprejmuite de zidurile orasului vechi, precum si cascada Karpuzkaldiran. De asemenea, nu vom rata ocazia de a face cumparaturi intr-unul dintre cele mai vestite bazaruri din Antalya. Vom gasi la tot pasul magazine de bijuterii, pielarie sau textile cu o mare diversitate de produse. Aici va puteti pune in aplicare tehnicile de negociere pentru a obtine preturi cat mai mici.
Ziua 8: ANTALYA - BUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor si transfer la aeroport pentru imbarcare cursa SunExpress (pentru retur 15.05, 22.05), compania Pegasus (pentru retur 24.05), cu destinatia Bucuresti.NOTA: Nu se accepta copii la acest program.
Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.