Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Royal Zanzibar


Descriere

Hotel Royal Zanzibar Beach Resort - Zanzibar

Prezentare oficiala hotel:www.royalzanzibar.com


Amplasat pesuperba insula tropicala Zanzibar din Nungwi, Hotel Royal Zanzibar Beach Resorteste locul ideal pentru o vacanta cu familia si prietenii sau pentruplanificarea nuntii. Datorita pozitionarii sale, este plaja cu cea mai slabaactiune a mareei.


Cea mai apropiata plaja: Hotelul este pozitionat pe plaja cu nisip alb.


Relaxare: Centrul SPA ofera servicii de masaj, epilare cu ceara, exfolieri, reflexoterapie la picior,impachetari si curatarea fetelor folosind cele mai bune ingrediente.


Servicii de masa: All inclusive


Localizare: Situat pe coasta de nord a Zanzibarului, Hotel Royal Beach Resort la 60 km de AeroportulInternational Zanzibar si la 60 de minute de mers cu masina de Stone Town (orasul vechi).


Facilitati hotel: restaurant,bar, spa si centru de wellness, internet wifi, 4 piscine, centru de fitness,servicii de transfer, tenis de masa, masa de biliard, jacuzzi, magazin decadouri, excursii, medic, zona de plaja privata, gratar, schimb valutar,receptie, camera de bagaje, serviciu de calcatorie, inchirieri auto, facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa, spalatorie, terasa, gradina.


Facilitati camere: Camerele ofera vederi minunate asupra proprietatii si asupra oceanului. Fiecare camera ofera paturi confortabile inconjurate de o plasa de tantari cu un balcon maresau terasa mare. Toate camerele sunt dotate cu: seif, minifrigider, Wifi gratuit, bai mari cu cada sau cabina de dus dotate cu articole de toaleta gratuite, serviciu de cafea, Tv cu ecran plat mare, uscator de par.


Hotelul are urmatoarele tipuri de camere:

Camere superior: sunt camere spatioase (aproximativ 78 metrii patrati) cu un pat king size sau cudoua paturi Queen size si bine iluminate. Sunt situate la parter si la primuletaj. Renovate in 2020, acestea au o terasa cu vedere extinsa la proprietate.


Camera superior deluxe: sunt camere de aproximativ 78 metrii patrati cu un pat king size sau cu doua paturi Queen size care ofera vederi exceptionale ale gradinilor, piscinelor sioceanului. Situate la etajele al doilea si al treilea, aceste camere au usi glisantede perete la perete din sticla care ofera multa lumina naturala.


Ocean Suites: situate chiar in fata proprietatii, aceste suite de 98 de metrii patrati cu un pat king size sau cu doua paturi Queen size au o terasa minunata cu o masa si scaune pentru doi cu vedere incredibila asupra oceanului.


Royal Suite: camera este de 300 de metrii patrati de lux cu o priveliste incredibila. Dormitorul matrimonial ofera propria sa vedere exceptionala. Cu doua dusuri, doua cade de baie, doua chiuvete si propriul pat de masaj, Suita Royal ofera luxul si confortul. Suita Ocean conectata ofera doua paturi Queen size si toate facilitatile de suita pentru aasigura oaspetilor o atmosfera confortabila.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.