Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Michamvi Sunset Bay


Descriere

Acest hotel este un hotel mic, intim cu 20 de camere si asigura un cadru relaxant. Michamvi Sunset Bay, situat in partea de sud-est a golfului Chwaka din Zanzibar, ofera o ambianta linistita si retrasa, departe de plajele aglomerate.

Facilitati camere

Cele 20 de camere sunt distribuite pe doua etaje. In timp ce parterul ofera acces usor la plaja si piscina, balconul de la ultimul etaj ofera o vedere uluitoare asupra oceanului. Fiecare camera include aer conditionat, ventilator de tavan, plasa de tantari, seif de perete, uscator de par, zona de dressing separata, facilitati pentru prepararea de ceai si cafea, precum si acces la WIFI si un birou. Baile includ o cabina de dus dubla si doua chiuvete.

 

Facilitati hotel

Preparate din carne, peste si vegetariene sunt disponibile in bucataria cu influenta swahili, din ingrediente locale proaspete la restaurantul hotelului. Oaspetii se pot bucura de o gama larga de cocktailuri, bauturi racoritoare si bauturi alcoolice, precum si TV prin cablu la Sunset Bar, care este situat pe plaja. O selectie de jocuri de societate, o biblioteca modesta si un computer ofera distractie suplimentara non-stop. Snorkelling, canotaj si caiac sunt toate incluse la hotel. La biroul hotelului, puteti programa activitati culturale si acvatice, cum ar fi pescuitul, navigatia, excursii pentru a explora faimoasele condimente si vizite la Stone Town, la un cost suplimentar.

 

Localizare hotel

Michamvi Sunset Bay este un hotel pe malul marii din Michamvi. Plaja Michamvi Kae si plaja Pingwe sunt in apropiere. Capitala, Stone Town, si aeroportul sunt la doar o ora de hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.