Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Maru Maru Hotel


Descriere

Hotelul Maru Maru oferă un bar de cocktailuri cu vedere de 360 ​​de grade la Stone Town si la Oceanul Indian. Proprietatea oferă un restaurant si acces gratuit la internet WiFi.

Camerele au aer conditionat, mobilier realizat de producătorii locali si vedere la oras sau la grădină. Unele au tavan cu grinzi de lemn si baie privată cu zonă de dus cu băncute.

Restaurantul Fontana, cu vitralii si candelabre, serveste micul dejun tip bufet si cina. Restaurantul Terrace oferă preparate din bucătăria indiană. Este disponibil si room service. De asemenea, Hotelul Maru Maru are un bar si facilităti de grătar.

Receptia deschisă nonstop poate organiza servicii de masaj, inchirieri auto si excursii, inclusiv tururi ale zonei Stone Town si observarea delfinilor. Plaja din Stone Town si Grădinile Forodhani sunt la mai putin de 5 minute de mers pe jos, iar pădurea Jozani se află la 40 de minute de mers cu masina.

Parcarea este gratuită, iar oaspetii au la dispozitie transfer de la/la Aeroportul International Zanzibar, situat la 8 km, la un cost suplimentar. Terminalul de feribot pentru zona continentală este la 12 minute de mers pe jos.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.