Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Gold Zanzibar Beach House and Spa


Descriere

Gold Zanzibar Beach House SPA


Situat pe coasta de nord-vest a Zanzibarului, frumoasa statiune de lux inconjurata de o gradina tropicala se gasestenbsp; intr-un colt retras,nbsp; pe frumoasa plaja exclusivista Kendwa.nbsp; Cu o expunere spre partea de nord vest, plaja Kendwa este o plaja care nu este afectata denbsp; mareenbsp; de aceea apele raman curate si linistite fiind ideale pentru inot sau snorkeling pe tot parcursul zilei.

Prezentare oficiala:nbsp; https://www.goldzanzibar.com/

Relaxare: Un centru de wellnessnbsp; nbsp;de aproximativ 70mp cu propriile vestiare dotat cu cele mai noi aparate de fitness Technogym este disponibil la Gold Zanzibar Beach House Spa pentru toti cei care doresc sa se mentina in formanbsp; in timpul vacantei in aceasta locatie fantastica. Sesiunile de grup de fitness cu un antrenor personal cu experienta sunt organizate gratuit si daca preferati sa luati cursuri private le puteti rezerva la un cost suplimentar. In centrul spa oaspetii vor fi rasfatati de mainile pricepute ale terapeutilor calificati cu ritualuri de masaj care vor relaxa si revitaliza muschii precum vor fi rasfatati si cu tratamente facialenbsp; pentru a stimula, hidrata si echilibra pielea.Toate produsele utilizate la spa nu contin aditivi sintetici si coloranti si niciunul nu este testat pe animale.

Cea mai apropiata plaja: Gold Zanzibar Beach House Spa se afla pe plaja cu nisip alb, plaja Kendwa.nbsp;
Servicii de masa : In restaurantul Kilimanjaro , principalulnbsp; restaurant, se serveste micul dejun, pranznbsp; nbsp;si cina cu preparate din bucataria italiana, franceza mauritiana si locala.
Restaurantul elegant a la carte Gold, este un restaurant exclusivist, accesibil doar pentru cina, unde oaspetii vor fi surprinsi de aromele exotice alenbsp; unui meniu bogat pe baza de peste proaspat si condimente locale. Pe tot parcursul zilei, pranzul si meniul Bistrot ofera ceva pentrunbsp; fiecare, combinand ingredientele zanzibare cu specialitati internationale.
Ocean Dhow, barul situat pe plaja este preferat de iubitorii de soarenbsp; nbsp;atunci cand stati la Gold Zanzibar Beach House Spa. Barul ofera un sortiment de gustari proaspete si o selectie usoara de mese care pot fi servite direct pe plaja.
Barul Sultan, mostenirea araba a Zanzibarului este locatia perfecta pentru a savura cocktailuri inainte si dupa cina intr-un loc elegant cu muzica live.

Servicii pentru copii: Un club este pus la dispozitia copiiilor cu varste intrenbsp; 3 -12 ani.

Localizare: Aeroportul International se afla la o distanta de 55km de aeroport de hotel.

Facilitati : Hotelul pune la dispozitia clinetilor, unnbsp; restaurant principal cu o capacitate de 200 de locuri, restaurant bufet, restaurant a la carte, bar principal, beach bar, centru spa, piscina, magazine, acces internet wireless,sala de conferinte cu o capacitate de 90 de locuri, serviciu de majordom privat, servicii de spalatorie, babysitting la cerere, club pentru copii cu varsta cuprinsa intre 3 -12 ani. Daca se doreste o vacanta active, locatia va pune la dispozitie o sala de gimnastica si posibilitatea practicarii sporturilornbsp; de apa. La doar 20 de minute de mers cu barca, iubitorii de snorkeling vor descoperi un paradis exotic undenbsp; pot vedea broaste testoase de 100 de ani, si o sumedenie de pesti colorati ascunsi in recif.

Facilitati camere: Confortabilul hotel de 5 stele construit intr-o zona vasta include doar 75 de camera, permitandu-le astfel oaspetilor sa se bucurenbsp; la maxim de intimitate si relaxare. Arhitectura sa este un amestec de influente africane si arabe combinate cu un design contemporan, rezultatul este un loc de o frumusete simpla, plin de farmec.

Deluxe Room: Camere de 70mp situate la parter sau la primul etaj, cu vedere la gradina tropicala sau cu vedere frumoasa la ocean. Camerele de lux sunt alegerea perfecta pentru cupluri si familii care cauta un sejur de lux la preturi accesibile. In camera se gaseste un pat king-size cu plasa de tantari si o canapea extensibila, aer conditionat, ventilator, TV LCD, seif, minibar, facilitate pentru prepararea de ceai sau cafea.nbsp; Baianbsp; privata cu dus si cada separate ofera un set de produse selectate care provin din spa-ul Healing Eart, frumosul spa al hotelului.nbsp;

Deluxe Garden: Camere de 70mp situate la parter cu vedere la gradina tropicala. Camerele de lux sunt alegerea perfecta pentru cupluri si familii care cauta un sejur elegant lanbsp; preturi accesibile. In camera se gaseste un pat king-sizenbsp; cu plasa de tantari si o canapea extensibila, aer conditionat, ventilator, TV LCD, seif, minibar, facilitate pentru prepararea de ceai sau cafea. Baianbsp; privata cu dus si cada separate ofera un set de produse selectate care provin din spa-ul Healing Eart, frumosul spa al hotelului.

Beachnbsp; Suite: Beach Suite si Beach Suite Pavilion, aceste suite cu o suprafata de 90mp se afla la doar cativa pasi de plaja si de facilitatile principale. Aceste camere combina luxul si confortul unei locatii excelente, ideale pentru iubitorii de ocean si pentru cei ce doresc sa se bucure din plin de Zanzibar. Toate suitele au un dormitor spatios cu pat king-size, o zona confortabila cu 2 canapele extensibile, ideale pentru familii. Suitele sunt dotate cu aer conditionat, ventilator, TV LCD, seif, minibar, facilitate pentru prepararea de ceai sau cafea. Baile sunt frumos decorate cu mosaic Italian si dotate cu produse de baie selectionate.

Beach Villas : cu o suprafata de 200mp,nbsp; aceste 3 vile de lux care reprezinta cele 3 suflete ale aurului Zanzibar: arabul, africanul si italianul sunt situate direct pe plaja cu vedere completa la ocean. Fiecare vila ofera 2 dormitoare, 2 bai si un living mare. Aceste luxoase vile au aer conditionat, jacuzzi, seif digital, aparat de cafea Nespresso, telefon, serviciu de room-service.nbsp; Exteriorul vilei consta dintr-o veranda spatioasanbsp; cu jacuzzi si un cort privat pe plaja. Pentru a sublinia conceptul de lux, se ofera serviciul de majordom privatnbsp; pentru a satisfice toate solicitarile oaspetilor.nbsp;

Jungle Villas : Situate intr-o zona privata in mijlocul unei gradini tropicale, vilele Jungle cu o suprafata de 200mp sunt cele mai noi unitati de cazare, construite cu scopul de a oferi cel mai exclusivist sejur in Zanzibar. Acestea pun la dispozitia oaspetilor sai 2 dormitoare, 2 bai, 1 living in aer liber si o piscina private. Aceste luxoase vile au aer conditionat, jacuzzi, seif digital, TV LCD, aparat de cafea Nespresso, telefon, serviciu de room-service, majordom privat. Vilele Jungle sunt perfecte pentru VIP, iubitorii de intimitate si lux, pentru familii .nbsp;

Daca doriti sa va petreceti luna de miere in Zanzibar,nbsp; Oaza de lux Gold Zanzibar Beach House Spa este locatia ideala in orice moment al anului. Se ofera posibilitatea de a sarbatori ceremonia de nunta pe insula, in apusul de soare uluitor din Africa. Luna de miere aici, in acest paradis tropical este ca un vis frumos nesfarsit , rasfatati de climatul cald, de apele limpezi si cristaline,nbsp; de peisajul exotic .


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.