Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul 1908 Lisboa, de 4 stele, situat in centrul Lisabonei este amplasat intr-o clădire din anul 1908, complet renovată, proiectată de arhitectul premiat Adães Bermudes. Acest hotel care se află la intersecția Bulevardului Almirante Reis cu Piața Intendente include o galerie de artă in continuarea dezvoltării, un restaurant și un bar.

Hotelul 1908 Lisboa are decor in stil art nouveau, include obiecte de artă contemporană realizate de artiști portughezi invitați să reinteprete clădirea intr-o manieră actuală și să ofere acces gratuit in toate zonele. Camerele au balcon francez cu vedere la piață sau la bulevard. Băile private sunt dotate cu duș, articole de toaletă gratuite marca Castelbel™, papuci și halate.

Micul dejun este inclus in tarif și este oferit la restaurantul Infame care servește preparate portugheze de bază, cu influențe multiculturale. Oaspeții sunt bineveniți să se relaxeze la barul cu ambianță primitoare al hotelului, unde sunt expuse obiecte de artă unice. In cartierul Intendente există o varietate de cafenele, restaurante și baruri cu muzică live.

Personalul Hotelului 1908 Lisboa va oferi cu plăcere sugestii pentru vizitarea orașului și alternative pentru obiectivele prezentate in ghidurile turistice. La stația de metrou Intendente se ajunge pe jos in 2 minute, iar Aeroportul Humberto Delgado din Lisboa este situat la 5 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie