Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: la 600m fata de statia de telegondola si la 200m fata de centrul vechi al orasului Bansko
Capacitate: 35 camere duble (25 standard si 10 de lux) in corpul de hotel; 20 apartamente in cladirea principala (A); 20 de apartamente in cladirea secundara (bloc B)
Facilitati: piscina interioara, sauna, jacuzzi, baie turceasca (hammam), baie de aburi, masaj, lobby bar, pub Bander, Restaurant mediteranean "Bachvata", barbeque, conexiune la internet wireless, sala de jocuri, sala de conferinte (max 60 locuri).
Camerele duble de lux: pat matrimonial, birou, mini bar, TV, telefon, conexiune la internet wireless, baie cu cada, cu/fara balcon, extra bed la cerere, patut pt infanti la cerere.
Camerele duble standard: pat matrimonial sau 2 paturi, birou, TV, mini bar, telefon, conexiune la internet wireless, baie cu cada, extra bed la cerere, patut pt infanti la cerere.
Studio bloc B (cladirea secundara) (cca 40mp): 1 dormitor, kitchinetta, masina de spalat (cu/fara), canapea extensibila, TV, mini bar / frigider, conexiune la internet, baie, balcon.
Apartamentele (cladirea principala si cladirea secundara): un dormitor cu pat matrimonial si 1 living cu bucatarie mobilata si dotata cu facilitati, mini bar / frigider, TV, conexiune wireless, 1 baie cu cabina de dus, balcon.
GRATUIT: accesul la piscina interioara, sauna, baie de aburi, shuttle bus pana la / de la statia de telegondola, depozit echipamente ski.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.