Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Iberostar PLaya Alameda


Descriere

LOCALIZARE

Iberostar Playa Alameda este situat la 3,5km de Cueva de Ambrosia si la aproximatriv 5,4km de Delfinario Varadero. Aeroportul International Juan Gualberto Gomez se afla la aproximativ 39,2km distanta.

FACILITATI

Acest hotel pune la dispozitie 4 restaurante si 7 baruri.
Hotelul ofera 2 piscine exterioare.
Acest hotel pune la dispozitie diverse activitati sportive si de relaxare cum ar fi: sala de fitness complet echipata si un centru spa care ofera sauna, jacuzzi

RESTAURANT

Exista unitati de alimentatie cu specific local si international. Bauturi reci, calde, cu alcool sau fara pot fi servite in restaurantele si barurile hotelului.

Don Alfredo Italian Restaurant - acest restaurant ofera preparate cu specific italienesc.
Las Alamedas Buffet Restaurant - Buffet Restaurant
Bucanero Cuban Restaurant - acest restaurant ofera preparate cu specific cubanez.
Romantico Gourmet Restaurant

Baruri: Los Vitrales Lobby Bar, Laguna Azul Snack Bar, Santiago Cigar Bar, La Oliva Nightclub, Mediterranean Bar, Ranchon Bucanero Beach Bar.

CAMERE

Iberostar Playa Alameda ofera camere spatioase, cu un design modern. Toate camerele pun la dispozitie: balcon/terasa, televizor, seif, aer conditionat, minifrigider, telefon, serviciu de calcat, uscator de par.

Double - aceasta camera are suprafata de 37m2.
Tropical Double - aceasta camera are suprafata de 43m2.
Superior Double - aceasta camera are suprafata de 43m2.
Pool View Double - aceasta camera are suprafata de 37m2.
Siuite - aceasta camera are suprafata de 86m2.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie