Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL INDIGO/ ADULTS ONLY


Descriere

Descriere: Hotelul Indigo Larnaca gazduit in case vechi gratioase este captivant un amestec de vechi si nou cu interioarele sale contemporane - la fel ca orasul Larnaca insusi. Situat pe o strada fermecatoare, readucem o viata noua cladirilor cu caracter.
In inima cartierului nostru se afla Biserica Sf. Lazar din secolul al IX-lea si castelul medieval din Larnaca. Larnaca nu este in niciun caz blocata in trecut. Promenada lunga de pe plaja Finikoudes la doar cativa pasi de hotel si un punct focal al Larnaca, modalitatea suprema de a va bucura de frumusetea naturala a orasului - marea de smarald, palmierii care se legana, apusurile de soare agitate.

Cu piscina sa uluitoare de pe acoperis, de ce sa nu zaboviti la un cocktail perfect amestecat sau pur si simplu sa va relaxati si sa va bucurati de priveliste. Dormitoarele noastre se bucura de dusuri inspirate de ploaie, tehnologie moderna si balcon.

Rasfatati-va intr-o atmosfera relaxanta si bucurati-va de selectia de vinuri fine si de mancaruri cu influenta locala in Wine Barul si restaurantul nostru elegant in curte.

Dotari camera: Camerele de tip boutique elegante, cu toate facilitatile pentru a va ajuta sa va rasfatati si sa vs relaxati. Lenjerie de pat de plus, dus cu efect de ploaie in stil spa, articole de toaleta de lux, halat de baie si papuci. Toate camerele ofera un birou, aparat de espresso, facilitati pentru prepararea de ceai/cafea, minibar moale gratuit, Wi-Fi gratuit si porturi de incarcare USB!

Web site: https://www.ihg.com/hotelindigo/hotels/gb/en/larnaca/lcaas/hoteldetail

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie