Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat intr-un golf izolat, hotelul Queens Bay oferă piscine in aer liber, un teren de tenis cu nocturnă si o sală de fitness cu saună. Grădinile sale mari se intind pană la plajă. Conexiunea WiFi este gratuită in toate zonele.

Toate camerele hotelului Queens Bay au aer conditionat, TV prin satelit, uscător de păr si baie privată. Balcoanele oferă vedere la plantatiile de bananieri si la podgorii sau la Marea Mediterană.

Queens Bay are o terasă langă piscină, care se bucură de vedere panoramică la mare si la asfintit. Oaspetii se pot relaxa in saună sau isi pot incerca abilitătile la pétanque, tenis de masă si tir cu arcul.

Restaurantul Cassiopia oferă o varietate de preparate mediteraneene proaspete. Seara, oaspetii pot savura băuturi si se pot bucura de programul de divertisment cu muzică live la barul hotelului.

Hotelul Queens Bay se află la 1,5 km de satul Kissonerga si la 10 minute de mers cu masina de orasul Paphos. Hotelul este situat la jumătatea distantei dintre situl arheologic Mormintele Regilor si popularul Golf al Coralilor. Parcarea este gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie