Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kefalos - Damon Hotel Apartments


Descriere

Beneficiind de o amplasare centrală in zona Kato Paphos, la numai 100 m de complexul comercial Kings Avenue, Kefalos Damon Hotel Apartments are 2 piscine și un teren de tenis. Proprietatea oferă cazare in sistem self-catering și o recepție cu program nonstop.

Toate unitățile de cazare de la Damon au aer condiționat, o bucătărie complet utilată, TV prin satelit și un balcon sau o terasă. Oaspeții pot alege intre studiouri și apartamente cu vedere diferită.

Printre facilitățile de la Kefalos Damon Hotel Apartments se numără o sală de fitness, o saună și o sală de masaj. Oaspeții mai tineri au la dispoziție un loc de joacă și un club pentru copii. La restaurant și la barul de la piscină puteți savura zilnic mancăruri, băuturi și gustări.

Paphos este o stațiune litorală populară și găzduiește un port pescăresc atractiv. Celebrul Mormant al Regilor se află la numai cateva minute de mers pe jos de Damon Apartments. In plus, in apropierea complexului se găsesc magazine, baruri și restaurante.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie