Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Leonardo Laura Beach & Splash Resort


Descriere

Leonardo Laura Beach & Splash Resort este un complex de 4 stele situat pe malul mării, la marginea orașului Paphos, in apropierea faimoaselor Morminte ale Regilor. Amplasat in mijlocul unor grădini de 20.000 m², hotelul are un parc acvatic cu 6 piscine, 7 tobogane și 2 restaurante. Există salon de coafură, sală de sport, saună și baie de aburi, precum și un centru spa cu un meniu spa extins cu toate tipurile de masaje și tratamente.

Camerele includ aer condiționat centralizat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu/satelit, frigider, WiFi gratuit, facilități pentru prepararea de ceai/cafea, uscător de păr și priză pentru aparat de ras.

Cele 5 restaurante si 5 baruri oferă o gamă variată de meniuri pe tot parcursul zilei. Cele 5 restaurante și 5 baruri includ 2 restaurante principale tip bufet: Mare & Blue Horizon, taverna grecească Mourayio, Leonardo's Little Italy, specializat in preparate italiene și American Burger House.

Kings Avenue Mall si Parcul Arheologic Paphos se află la 5 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional din Paphos, situat la 13 km de Leonardo Laura Beach & Splash Resort.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie