Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Terme La Reginella


Descriere

Hotel Terme La Reginella 4* - Lacco Ameno, Insula Ischia, Italia

Hotelul este situat in Lacco Ameno, la doar 800 metri distanta de parcul termal Negombo si la 8 km de portul din Ischia. Terme La Reginella dispune de un centru termal modern cu piscine interioare si exterioare, terenuri de tenis si gradina.

Prezentare oficiala hotel: www.albergolareginella.it/eng/index.html

Localizare:
Hotelul Terme La Reginella este un hotel cochet, situat intr-una dintre cele mai elegante zone din insula Ischia, unde ospitalitatea si atmosfera de neegalat au fost resimtite inca din anii 50 de catre personalitatile internationale care au venit sa descopere Lacco Ameno.
Hotelul se bucura de un design arhitectural minunat, iar culorile pastelate ale mobilierului si gresia majolica napolitana decorata manual, contribuie la o atmosfera reconfortanta si placuta simturilor.
Situat in Lacco Ameno, Terme La Reginella ofera oaspetilor posibilitatea de a se bucura de gradina termala aflata la doar 800 de metri distanta - Negombo - o adevarat oaza de relaxare. Acest hotel dezvaluie privelisti spectaculoase asupra Pietei Santa Restituta si a Muntelui Epomeo, iar pozitionarea sa faciliteaza accesul la gradinile La Mortella.

Facilitati hotel:
Personalul prietenos de la receptie vine intotdeauna in ajutorul turistilor pentru alegerea excursiilor ideale cu barca in jurul insulei sau pentru persoanele active, cu drumetii pe potecile muntelui vulcanic care domina insula - muntele Epomeo. In acelasi timp, au devenit foarte populare scufundarile in jurul insulei, in apa plina de viata subacvatica, iar cei mai putin aventurosi se pot bucura de plimbarile cu barca pentru a vedea delfinii in mediu lor natural.

- Centru Spa:
In urma cercetarilor, s-au confirmat proprietatile terapeutice ale apelor termale din Inschia si au fost clasificate de Ministerul Italian de Sanatate ca si terapie medicala. Cel mai important este sfectul preventiv pe care tratamentele termale il au asupra corpului - consolideaza sistemului imunitar, sporind eficienta acestuia in combaterea aparitiei bolilor.
Sunt disponibile multe tipuri de tratamente si pachete wellness pentru cei care doresc sa combine beneficiile apei termale cu cele ale tratamentelor de frumusete si masaje.

- Bar Restaurant:
Ingredientele proaspete si autentice, fructele si legumele de sezon si pestele din marile Italiei, sunt ingredientele folosite in bucataria restaurantului, toate bazate pe retete traditionale napolitane. Sala de mese spatioasa si eleganta a hotelului, in timpul lunilor calde de vara, ii cedeaza locul restaurantului Al Fresco din gradina, care prinde viata sub pergola tipic mediteraneana.
Micul dejun ii intampina pe oaspeti cu un bufet bogat, oferind, printre alte specialitati, produse de patiserie de casa si fructe de sezon proaspete.
O selectie de meniuri este oferita pentru masa de pranz sau cina, alaturi de un bufet bogat, cu o varietate mare de startere, legume si alte delicatese.

- Piscina plaja:
Cea mai apropiata plaja din Lacco Ameno este renumita Baia di San Montano, la 3 minute de mers pe jos. Alte plaje mai mici se gasesc in orasul Forio, cum ar fi plaja San Francesco, Chiaia si Citara.
- Piscina cu apa de mare, piscina termala si cascada sunt completate perfect de catre panorama impresionanta a marii.Parcul termal Europeo Club, este punctul forte al hotelului si este deschis pentru oaspeti de dimineata devreme pana seara. Acesta include:-Regno di Nettuno - cu apa de mare, la temperatura ambianta;
-Le Cascate di Giove - cu apa termala minerala la 32 - 38 grade;
-Le Fontane di Venere - cu apa termala minerala la 32 - 38 grade;
-Le Sorgenti di Apollo - cu apa termala minerala la 36 - 40 grade - 15 - 18 grade;
-Il sentiero delle Ninfe - cu apa termala minerala 36 - 40 grade - 15 - 18 grade;
-Piscina termo-minerala cu cascade;
-Baie termala in pestera.

Facilitati camere:
Camerele sunt luminoase si confortabile, iar unele pun la dispozitia oaspetilor si balcon.
- Camera dubla standard are 17mp, cu un pat matrimonial sau doua paturi separabile si dispune de: seif, aer conditionat/ incalzire, birou, cada/ dus, uscator de par, set de curtoazie, telefon, Tv prin satelit si minibar;
- Camera comfort are 20mp, cu un pat matrimonial sau doua paturi separabile si dispune de:
seif, aer conditionat/ incalzire, birou, cada/ dus, uscator de par, set de curtoazie, telefon, Tv prin satelit si minibar;
- Camera superioara are 25mp, cu un pat matrimonial sau doua paturi separabile si dispune de: seif, aer conditionat/ incalzire, birou, cada/ dus, uscator de par, set de curtoazie, halate de baie, telefon, Tv prin satelit si minibar;
- Suita are 52mp,cu doua paturi separabile si dispune de: seif, aer conditionat/ incalzire, birou, zona de living, cada/ dus, uscator de par, set de curtoazie, telefon, Tv prin satelit si minibar.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie