Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Floridiana Terme 4* - Ischia Porto, InsulaIschia, Italia

Hotelul avand un ambient mediteranean cu oistorie de mai bine de un secol, cu peretii sai incarcati de istorie devine otinta pentru iubitorii de profil. Are o atmosfera desprinsa parca din altetimpuri dar cu toate dotarile moderne si acest lucru il face sa fie adecvat tuturor categoriilor de turisti.

Prezentare oficiala: https://www.hotelfloridianaischia.com/

Localizare: Este situat intr-o zona eleganta si linistitaa zonei pietonale din Ischia, la cativa pasi de Piazzetta si de Corso Vittoria Colonna, in inima centrului comercial, la doar 280m distanta de plaja San Pietro si la 600m distanta de plaja dei Pescatori.

Facilitati Hotel: Are 3 piscine cu hidromasaj in aer liber (toate au in dotare mobilier), dintre care una dintre ele are 200m si este cuapa termala cu o temperature de 30 grade. Apa provine de la o adancime de 39 m. Hotelul detine si o piscina interioara de 80m, sala de fitness.
Hotelul accepta si animalele de companie la cerere.
Dintre cele mai apreciate facilitati enumeram: centrul Spa (tratamente corporale, masaje si cosmetica), gradina interioara cupalmieri, bar, restaurant, Wi-Fi gratuit, parcare gratuita, camera de bagaje. De asemenea are receptie deschisa non stop, centru turistic, zona de relaxarein holul hotelului (bar si TV). Dintre facilitatile contra cost amintim: serviciul de baby sitting, inchiriere masini si motoare, ticketing si transfer.

Facilitati camere: Hotelul are 52 de camere duble, triple sau de 4 locuri, 4 suite junior si 8 camere single. Toate camerele au terasa sau balcon,fie cu vedere spre mare fie cu vedere spre iscine si gradini. Camerele suntmobilate in stil mediteranean si au pardoseala din gresie racoroasa. Fiecare camera are aer conditionat, LCD, Wi-Fi gratuit, baie proprie cu cabina mare dedus, cu bideu si uscator de par.

Tariful nu include taxele de statiune:
De la 1 ianuarie pana la 31 martie si de la 1noiembrie pana la 31 decembrie:
hotel 3* = 1 eur/persoana/zi
hotel 4* = 1,5 eur/persoana/zi
hotel 5* = 2 eur/persoana/zi

De la 1 aprilie pana la 31 octombrie:
hotel 3* = 2 eur/persoana/zi
hotel 4* = 3 eur/persoana/zi
hotel 5* = 4 eur/persoana/zi

Aceste taxe sunt valabile doar pentru primele7 nopti de sejur. Ele vor fi achitate de turist direct la receptia hotelului.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie