Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Zante Park Resort and Spa (Laganas CR)


Descriere

Descriere: Zante Park Resort and Spa ofera o selectie extinsa de cazare de camere duble, camere de familie si apartamente, unele dintre care includ o piscina comuna sau o piscina privata. Oaspetii au si acces la 2 restaurante, 2 baruri, o sala de fitness si un centru spa cu drepturi depline si centru SPA.

Localizare: Situat la doar 300 m de populara plaja din Laganas si la aproximativ 5 km de aeroportul din Zakynthos.

Dotari camere: Toate unitatile de cazare ofera urmatoarele: aer conditionat/incalzire (gratuit), telefon direct, Wi-Fi (gratuit), siguranta cutie de depozit (20 EUR suplimentar pe saptamana), mini-frigider, minibar (in plus contra cost), TV cu ecran plat (canale prin satelit si muzica), mini-frigider, minibar (la cerere cu cost suplimentar), facilitati pentru prepararea de cafea si ceai (doar pentru oaspetii AI), baie privata cu cabina de dus, papuci, halat de baie, articole de toaleta, produse cosmetice oglinda, uscator de par, prosoape de piscina/plaja (gratuit), balcon, serviciu de menajera (zilnic), schimbarea prosoapelor (de 6 ori pe saptamana), schimbarea lenjeriei (de 3 ori pe saptamana), Room service 24 de ore (contra cost), serviciu de trezire, serviciu de spalatorie (contra cost), bautura de bun venit la cina (numai pentru oaspetii AI).


Facilitati hotel: Receptie 24 de ore, hol, lounge, schimb valutar (08:00-23:00), colt TV prin satelit, colt de internet (gratuit), Wi-Fi in zonele publice (gratuit), camera de bagaje, sala de conferinte (pana la 150 de locuri), echipament audiovizual (contra cost), centru de afaceri (contra cost), serviciu de secretariat (contra cost), piscina exterioara (09:00-19:00), terasa, sezlonguri si umbrele (gratuit la piscina, cu cost suplimentar la plaja), parcare (gratuit si la limita disponibilitate), medic de garda (contra cost).


Web site: https://www.bestwestern.gr/booking-path/hotel-rooms/zante-park-resort-spa-bw-premier-collection-zakynthos-island-77519echeckInDate=2022-04-28&checkOutDate=2022-04-29&numberOfRooms=1&numAdults[]=1&numChild[]=0


Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.