Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Meandros Boutique Hotel and SPA - Adults Only 18+


Descriere

Localizare: Meandros Boutique este un hotel mic, primitor, localizat intr-o zona linistita din statiunea Kalamaki, una dintre cele mai cunoscute statiuni din Zakynthos, la 400 m de plaja cu nisip fin.
Distanta pana la aeroport este de 3km (aproximativ 10min cu masina), 3km pana in centrul statiunii, 10m pana la statia de autobus.
Facilitati hotel: receptie deschisa 24h, bar, inchirieri masini si motociclete, servicii medicale, fax si copiator, sala de gimnastica, tratamente de infrumusetare, centru SPA, internet corner, lobby lounge, parcare, pool bar,snack bar la piscina, sezlonguri si umbrele pa piscina, prosoape de plaja (gratuite), piscina cu apa dulce, piscina pentru copii, tenis de masa, acces internet Wi-Fi.
Plaja este cu nisip fin, iar umbrelele si sezlongurile sunt disponibile contra cost .
Facilitati camere: Cele 46 camere ale hotelului sunt decorate cu picturi murale ale zeilor greci, dividate astfel: 11 camere cu piscine private, 3 camere cu Jacuzzi, 11 apartamente, 21 camere premium.
Toate camerele au aer conditionat individual (gratuit), baie cu cada, telefon cu linie directa, TV LCD cu programe prin satelit, uscator de par, seif (contra cost: 3 eur/ zi), acces internet Wi-Fi (gratuit), minfridge (gratuit). Camerele duble pot fi cu pat matrimonial sau paturi twin, patut copil la cerere, camera pentru nefumatori, prosoape pentru piscine, papuci si halat de baie.

Masa: Demipensiune..


Website: https://www.dianahotels.gr/en/meandros-hotel-boutique-spa-hotel


Alte informatii:
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatilea de cazare tip apartamente si studiouri

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.