Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lesante Blu Exclusive Beach Resort - Adults Only 16+


Descriere

Adullts Only!
Lesante Blu - Leading Hotels of the World, deschis in Mai 2017.


Localizare: hotelul este situat in satul pitoresc Tragaki, pe plaja, la 7 Km distanta de orasul Zakynthos, 3 Km distanta de Tsilvi si la 9 Km distanta de aeroport.
Facilitati hotel: ofera oaspetilor sai o experienta unica, exclusivitate, liniste si confort de cinci stele.
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, restaurant a la carte, lounge bar, pool bar, centru SPA cu o gama larga de tratamente corporale si faciale (pentru unele servicii se percep taxe suplimentare), piscina interioara incalzita, 4 sali de masaje si tratamente (contra cost), sauna, hamam, Jacuzzi interior incalzit, centru fitness, 2 magazine (minimarket, butic), acces internet WiFi, sala de conferinte, jacuzzi interior si exterior, sezlonguri si umbrele la piscina si la plaja, parcare, acces directa la plaja de nisip cu intrare lina in mare, sala de gimnastica, teren de tenis, aer conditionat in spatiile comune, coafor, receptie 24h, birou de schimb valutar, birou rent a car, camera pentru bagaje, room service 24h, asistenta medicala.
Facilitati camere: Camerele hotelului sunt dotate cu: aer conditionat, TV LCD, zona de relaxare (in unele camere), baie cu cada, halat si papuci de baie, balcon sau terasa. Curatenia in camere se face zilnic, lenjeriile de pat si prosoapele de baie sunt schimbate zilnic.
Masa: Mic dejun, demipensiune (contra cost, cu plata unui supliment).


Website: www.lesanteblu.gr


Alte informatii:
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.