Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filoxenia Hotel CR (Tsilivi)


Descriere

Descriere: Hotelul Filoxenia combina facilitatile moderne cu camere spatioase proiectate cu imagini de fundal tematice pentru o atmosfera minimalista. Majoritatea camerelor au vedere la piscina iar unele camere au vedere la strada. Optiuni de divertisment, un mini teren de fotbal si 2 piscine sunt, de asemenea, la dispozitia oaspetilor.

Localizare: Situat in satul Tsilivi, la aproximativ 1,5 km de plaja locala si la 8 km de aeroportul din Zakynthos.

Dotari camere: Toate unitatile de cazare ofera urmatoarele: aer conditionat/incalzire individuala (gratuit numai pentru ore limitate din iunie septembrie, cu taxa suplimentara pentru utilizare suplimentara si in Mai si Octombrie), Wi-Fi (gratuit), telefon cu linie directa (contra cost), seif (in plus contra cost), TV cu ecran plat (canale prin satelit), fier/masa de calcat (la cerere), baie privata cu cabina de dus sau cada, uscator de par, telefon la baie, balcon/terasa, serviciu de trezire, serviciu de menajera (zilnic), schimbare prosoape (de 3 ori pe saptamana), lenjerie schimbare (de 2 ori pe saptamana), serviciu de spalatorie (contra cost), bautura de bun venit la sosire.

Facilitati hotel: Receptie 24 de ore, hol, lounge, 2 lifturi, cola de internet, Wi-Fi in toate zone (gratuit), schimb valutar, camera de bagaje, 2 piscine exterioare, prosoape pentru piscin (gratuit), sezlonguri si umbrele pentru piscin (gratuit), teras la soare, parcare, serviciu de transfer la plaja (gratuit), serviciu de fax/fotocopiere, medic de garda (contra cost), primul ajutor.

Web site: https://filoxeniabeach.com/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.i.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.