Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

I Hotel


Descriere

iHot@l Sunny Beach este un hotel club de familie situat la doar 100 de metri de plaja in statiunea Sunny Beach, in cea mai linistita parte a Sunny Beach, totusi aproape de centrul statiunii, cu toate magazinele si divertismentul. Hotel modern si elegant pentru familii, recent deschis in 2017, dupa renovare completa.
Facilitati
iHot@l este primul de acest gen din Bulgaria, care foloseste noile tehnologii inteligente pentru a va ajuta sa va bucurati de sederea dumneavoastra. Portalul de informatii online ii ajuta pe oaspeti sa afle mai multe, sa rezerve diferite servicii si activitati si chiar sa-si deblocheze camera de hotel. Orice informatie de care ati putea avea nevoie, o veti gasi in portal: informatii despre hotel, informatii despre Wi-Fi, cheia camerei mobile - deschideti usa cu smartphone-ul, televizorul meu inteligent, concept All Inclusive, mancare si bauturi, piscine si facilitati de plaja , yoga mea, divertisment zilnic, SPA si masaj, conferinte si evenimente, room service, afara si despre, imaginile mele, video-ul meu.
Conexiune Wi-Fi gratuita de mare viteza este disponibila in intregul hotel, acoperind toate zonele publice si camerele din interiorul si exteriorul. iHot@l sporeste spatiile verzi vaste, precum si gradina interioara (580 mp) cu vegetatie naturala frumoasa, ideala pentru o ceasca de ceai, cafea aromata, cocktail-uri exotice sau o conversatie cu un prieten.
Cazare
Check-in la ora 14:00
Check out la ora 12:00
iHot@l are 227 de camere mobilate elegant si camere de familie. Toate sunt concepute in culori calde si cu materiale naturale, oferind astfel un plus de confort ca acasa.
Toate unitatile sunt echipate cu: Samsung Hospitality Smart TV cu ecran plat, aer conditionat, conexiune Wi-Fi gratuita, porturi de incarcare prin USB, seif - gratuit, telefon, baie cu dus, balcon, prize internationale si englezesti, sticla de alcool gratuita. apa la sosire. Toate camerele sunt de nefumatori.
Doublerooms - aprox. 29 mp, (min.2+1, max.3+0)
Camerele duble moderne au un pat king-size sau doua paturi twin si o gama de doua tipuri de perne, un pat suplimentar, un birou cu scaun confortabil si un dulap. Cazarea maxima este de doi adulti si un copil sau trei adulti. Toate camerele sunt dotate cu flat smart TV, Wi-Fi de mare viteza gratuit, porturi de incarcare USB, cutie de valori, ceainic electric, minibar (doar apa), telefon, aer conditionat, baie cu dus, uscator de par si balcon. Oaspetii primesc o sticla de apa gratuita in fiecare zi. Toate camerele sunt de nefumatori.
Familyrooms with Bunk Beds - 1 room - 1 camera - aprox 33 mp,(max 2+2/2+1+inf.)
Camerele de familie sunt compuse dintr-o camera cu un pat king-size si doua paturi supraetajate. Camerele sunt dotate cu birou cu scaun confortabil si dulap, TV smart plat, Wi-Fi de mare viteza gratuit, porturi de incarcare USB, cutie de valori, ceainic electric, minibar (doar apa), telefon, aer conditionat, baie cu dus. , uscator de par si balcon. Toate camerele au podea cu gresie. Oaspetii primesc o sticla de apa gratuita in fiecare zi. Cazare maxima in camera - 2 adulti si 2 copii. Toate camerele sunt de nefumatori.
Familyrooms - 2 rooms - aprox 52 mp, (max 2+2/4 +0)
Camerele de familie sunt formate din doua camere - un dormitor principal cu un pat king-size si un al doilea dormitor cu doua paturi de o persoana. Dotat cu un birou cu scaun confortabil si dulap, TV smart plat, Wi-Fi de mare viteza gratuit, porturi de incarcare USB, cutie de valori, ceainic electric, minibar (doar apa), telefon, aer conditionat, o baie cu dus, articole de toaleta. , uscator de par si balcon. Cazare maxima 2 adulti si 2 copii sau 4 adulti. Oaspetii primesc o sticla de apa gratuita in fiecare zi. Toate camerele sunt de nefumatori.
*Nu exista camere potrivite pentru misiuni pentru persoane cu dizabilitati.
Copii: Patut, scaun inalt (gratuit, la cerere). loc de joaca in aer liber pentru copii; Club pentru copii supravegheat in gradina pentru 3-6 ani si 7-12 ani (in engleza si germana); Clubul adolescentilor. Sectiune de piscina exterioara. Mini parc acvatic la piscina pentru copii - 2 tobogane cu apa (de la 9 la 39 metri).
Gratuit: seif, Wi-Fi, sezlonguri si umbrele de soare in jurul piscinei, piscine, boccia, darts, tenis de masa, tir cu arcul, fitness, tobogane cu apa, baie turceasca/sauna, animatie, prosoape de plaja in camera
Cu plata: masaj, tratamente SPA si wellness, baie turceasca, biliard, PS, jocuri videlo,carucior pentru copii
Animalele de companie nu sunt permise.
Parcare
Disponibilitate limitata, taxa de 10 EUR pe zi.

ALL INCLUSIVE 2023

RESTAURANTE & BARURI

Restaurantul Bufet Principal Sofran ofera preparate din bucataria internationala inspirata de conceptele de mancare sanatoasa si diversa, cu o multime de legume si fructe proaspete, preparate din carne si peste. Oaspetii se pot bucura de bucatarie deschisa, sculptura in spectacol si bufete tematice - awei italiene, peste, internationale, balcanice si bucatari.
Mic dejun 07:30-10:30
Pranz 12:30-14:30
Cina 18:00-21:00

La Pizza & Snacks Corner ( 10:30-18:00) va puteti bucura de o varietate de mancaruri calde si reci langa piscina - kebab turcesc, pizza, cartofi prajiti, burgeri, salate, fructe si dulciuri.

Barul de la piscina (09:00-23:00)ofera bauturi alcoolice si nealcoolice locale, varietate de cocktail-uri, bauturi racoritoare, bere, vin, ceai, cafea si apa. O varietate de inghetata pe tot parcursul zilei.

Lobby Bar (08:00 - 00:00) , cu un colt confortabil de biblioteca, este o surpriza placuta pentru oaspetii care tanjesc de ceva timp cu cartea lor preferata, o ceasca de bautura proaspata si niste muzica relaxanta. Barul din hol ofera bauturi alcoolice si nealcoolice locale, varietate de cocktail-uri, bauturi racoritoare, bere, vin, ceai, cafea si apa.

Restaurant pescaresc a la carte- 19:30 - 23:00 (6 zile pe saptamana)
Situat intr-o zona linistita in jurul piscinei, restaurantul nostru de peste A-la-carte recent deschis ofera delicii culinare atent selectate create de bucatarii nostri. Oaspetii pot avea o adevarata experienta gourmet in timp ce se bucura de o atmosfera relaxata si romantica. Drept compliment, oaspetii cu sejururi de minim 7 nopti pot vizita restaurantul gratuit o singura data, in functie de disponibilitate. Oaspetii cu mai putin de 7 nopti sunt bineveniti contra cost. Rezervarile sunt necesare la receptie cu cel putin o zi inainte.

ANIMATIE
Programe zilnice de animatie pentru copii si adulti 6 zile pe saptamana. Animatie sportiva la piscina sau in gradina. Joaca volei, darts, sah si bucura-te de zi cu echipa noastra profesionista de animatie.
Spectacole de seara cu cantareti, dans, costume si decoruri autentice creeaza o stare de spirit pentru adulti si copii 6 zile/saptamana.

PENTRU COPII & ADOLESCENTI
IHot@l, potrivit pentru familii, ofera un club pentru copii supravegheat pentru cei mici. Ofera activitati interesante, adecvate copiilor, in care toti copiii rad, zambesc si se joaca la petrecerile tematice.
Clubul pentru copii este situat in zona gradinii complexului si ofera activitati pentru copii 4-12 ani (10:15-17:45). Exista un fantastic loc de joaca mare in aer liber pentru copii pentru diferite varste. mini parc acvatic la piscina pentru copii cu doua tobogane cu apa (de la 9 la 39 de metri)

Sport si SPA - piscina in aer liber cu sectiuni pentru adulti si copii, inconjurata de o gradina linistita cu umbra naturala si o zona de plaja cu sezlonguri confortabile, umbrele de soare si muzica relaxanta, piscina interioara la centrul SPA, sauna
* Animatie zilnica si de seara pentru copii si adulti de 6 ori pe saptamana


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.