Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dreams Sunny Beach Resort and Spa


Descriere

DreamsSunny Beach Resort & Spa (ex RIU HELIOS PARADISE)

Locatie:Dreams Sunny Beach Resort & Spa este situat in partea cea mai placuta astatiunii Sunny Beach de la Marea Neagra, o zona de vacanta cu multe altehoteluri, divertisment si magazine. Plaja larga de 8 km de nisip fin coboarausor in mare si este perfecta pentru copii. Oaspetii hotelului se bucura dezona lor dedicata de plaja, care ofera senzatia de 5 * in jur. Locul este ocombinatie unica de aer curat de munte, climat maritim si natura frumoasa - unmicroclimat extrem de favorabil pentru recreere si divertisment. Vederileuluitoare asupra golfului Sunny Beach permit o vedere directa asupra orasuluiantic Nessebar - un sit al patrimoniului UNESCO. Pentru cei care cauta maimulta exclusivitate, avem optiunea Preferred Club, care ofera facilitatipentru uz privat si servicii suplimentare intr-o zona privilegiata.
Cazare:Dreams Sunny Beach este primul Dreams Resort din Bulgaria, situat pe malulmarii in Sunny Beach. Proprietatea dispune de 597 de camere - duble, family siapartamente intr-o cladire de 10 etaje. Toate camerele au baie proprie cu dus,articole de toaleta, oglinda cosmetica, uscator de par, telefon, aerconditionat centralizat, TV satelit, minibar, seif, balcon sau terasa.Majoritatea camerelor au vedere la mare.
DBL 2+1:Aprox. 28 m2. Camerele duble cu vedere la parc sunt spatioase si luminoase,compuse dintr-un pat dublu si un fotoliu extensibil, cu balcon privat unde vaputeti relaxa si bucura de padurea din apropiere. Capacitatea maxima este de 2adulti si un copil sau 3 adulti.
DBL SEA 2+1:Aprox. 28 m2. Camerele duble cu vedere la mare luminoase si spatioase suntmobilate elegant, o casa de lux departe de casa. Acestea ofera un pat dublu siun fotoliu extensibil. Incepeti-va ziua cu o ceasca de cafea buna cu vedere lamare sau bucurati-va de apusul soarelui insotit de un pahar de vin. Capacitateamaxima este de 2 adulti si un copil sau 3 adulti.
DBL DELUXE3+1: Aprox. 31 m2. Camerele duble Deluxe garanteaza relaxare totala. Au undormitor mare cu doua paturi de o persoana sau un pat dublu si o canapeaextensibila dubla, cu TV prin satelit, telefon, minibar si seif. Are o baiespatioasa dotata cu dus, uscator de par si articole de toaleta. In plus, incamera dubla va veti bucura de propriul balcon mobilat cu masa si scaune. Loculperfect pentru a va relaxa citind o carte sau discutand. Capacitatea maximaeste de 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si 1 copil.
DBL DELUXESEA 3+1: Aprox. 31 m2. Bucurati-va de privelisti panoramice la mare de laDouble Deluxe Sea View, compusa dintr-un dormitor cu pat dublu sau doua paturitwin si o canapea extensibila dubla. Acestea ofera toate serviciile pe carele-ati astepta de la o camera de lux de statiune de 5*. Capacitatea maxima estede 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si 1 copil.
DBL DELUXEFRONTAL SEA 3+1: Aprox. 31 m2. Bucurati-va de vedere panoramica la mare dincamerele noastre duble Deluxe cu vedere frontala la mare. Acestea constaudintr-un dormitor cu pat dublu sau doua paturi twin si o canapea extensibiladubla. Ofera o terasa cu vedere spectaculoasa la Marea Neagra. Locatia frumoasava va oferi un sentiment fin de relaxare si bucurie. Capacitatea maxima este de2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si 1 copil.
FAMILY ROOM3+1: Aprox. 47 m2. Camera Family este o alegere buna pentru a va bucura deo vacanta placuta alaturi de cei dragi. Ofera un spatiu mare, cu un pat dubluin dormitor si o canapea extensibila dubla in living. De asemenea, ofera TVprin satelit si seif, ceainic cu set de cafea si ceai, minibar si telefon. Baiecu dus, uscator de par si articole de toaleta. O terasa cu masa si scaunecompleteaza dotarea acestei incaperi, conceputa cu gandul la familii.Capacitatea maxima este de 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si 1 copil.

PREFERRED CLUB:
PREFERRED DBL FRONTALSEA VIEW 2+1: Aprox. 28 m2. Camerele Preferred Club duble cuvedere la mare sunt o selectie dintre cele mai bune camere ale noastre pentrucei care doresc sa se bucure din plin de sederea lor. Veti gasi un pat dublu siun fotoliu extensibil pat suplimentar, TV prin satelit, aparat de cafeacapsule, halat de baie si papuci, minibar de bun venit cu bauturi racoritoare,apa si bere, ceainic cu set de cafea si ceai si seif, precum si o baie. cu dus,uscator de par si facilitati special selectate pentru tine. In plus, va vetibucura de propriul balcon mobilat cu masa si scaune. Este locul perfect pentrua te relaxa cu marea ca fundal. Capacitatea maxima este de 2 adulti si un copilsau 3 adulti.
PREFERRED DBL DELUXEFRONATAL SEA VIEW 3+ 1: Aprox. 31 m2. Cu locatiile lorexclusive pe malul marii, Preferred Club Double Deluxe Frontal Sea View oferavederi uluitoare si acces usor la plaja. Este mobilata elegant, cu un pat dublusau doua paturi twin si o canapea extensibila dubla. Gama excelenta defacilitati confortabile oferite, combinata cu serviciile exclusiviste PreferredClub, garanteaza un sejur vesel. Pe langa toate aceste servicii si facilitati,aveti vederi frontale spectaculoase spre Marea Neagra. Capacitatea maxima estede 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si 1 copil.
PREFERRED SUITE 4+1:Aprox. 61m2. Preferred Club Suites Park View sunt camere foarte practice, careau un dormitor separat cu un pat dublu sau doua paturi de o persoana, TV prinsatelit, seif, halat de baie si papuci. De asemenea, ofera o camera de zi cuunul sau doua paturi twin si o canapea extensibila dubla, TV prin satelit,aparat de cafea cu capsule, ceainic cu serviciu de ceai si cafea si un minibarde bun venit cu bauturi racoritoare, apa si bere. Baia spatioasa are dus,cantar, uscator de par si o selectie de facilitati speciale Dreams. Capacitateamaxima este de 3 adulti si 2 copii, 4 adulti si 1 copil sau 5 adulti.
PREFERRED SUITEFRONTAL SEA 4+2:: Aprox. 61m2. Preferred Club Suites Sea Viewsunt camere foarte practice, care au un dormitor separat cu un pat dublu saudoua paturi twin, TV prin satelit, seif, halat de baie si papuci. De asemenea,ofera o camera de zi cu unul sau doua paturi twin si o canapea extensibiladubla, TV prin satelit, aparat de cafea cu capsule, ceainic cu serviciu de ceaisi cafea si un minibar de bun venit cu bauturi racoritoare, apa si bere. Baiaspatioasa are dus, cantar, uscator de par si o selectie de facilitati specialeDreams. O terasa spatioasa si confortabila, mobilata cu masa si scaune, va vapermite sa va bucurati de privelistile uimitoare la mare. Capacitatea maximaeste de 3 adulti si 2 copii, 4 adulti si 1 copil sau 5 adulti.

PREFERRED CLUB ROOMS:
Cazare in celemai exclusiviste zone
Selectie extinsa de articole de toaleta cosmetice Natural Remedies
Sticla de vin spumant si scrisoare de bun venit de la manager
Tableta in camera
Televiziune prin satelit
Aparat de cafea cu capsule
Ibric cu sortiment de ceaiuri marca Ronnefeldt - Tevavelope
Minibar premium(bauturi alcoolice si gustari)
Halate de baiesi papuci
Difuzor wireless
Geanta de plaja exclusiva
Serviciu turn down
Room service 24de ore pe zi (se aplica taxe suplimentare pentru servicii)
Fier de calcat cu abur vertical

Animalele de companie sunt acceptate cu greutatea mai mica de 10 kg, 50 euro pe zi, lacerere. Cainii pot sta doar in anumite categorii de camere.
Patutul decopii este oferit gratuit la cerere prealabila.
Exista 5 camereadaptate pentru persoane cu dizabilitati, situate la parter. Toate usile de laintrare, baie si terasa sunt de latime adecvata. Baie complet adaptata cu dus,fara praguri, pentru intrare usoara. Suport/Sine de sprijin la dus. Lavoarinaltime 80 cm.
Despre hotel: Restaurant principal cu terasa, 4 restaurante tematice all inclusive - bufet international, asiatic, gratar la piscina si bulgaresc, 4 baruri, 4piscine exterioare, una dintre ele cu jacuzzi integrat, piscina exterioara 1.2,piscina pentru activitati, piscina pentru copii cu apa structura de tobogane siloc de joaca cu apa, piscina pentru copii, piscina interioara cu cada cuhidromasaj si sectiune pentru copii, incalzita in functie de conditiilemeteorologice, clubul Explorer si clubul pentru copii Core Zone (13-17), Wi-Figratuit in intregul hotel incl. camere de oaspeti, 2 sali de sedinte, cabinetmedical in hotel (vizita la medic la cerere), parcare contra cost, spalatoriesi calcat contra cost, rent-a-car.
Sport si SPA:Varietate de tratamente SPA, sauna, baie de aburi, coafor, salon deinfrumusetare si masaje, sala de sport (cu cost suplimentar)

ALL INCLUSIVE 2023

*World Cafe:
Mic dejun 08:00 - 11:00, Pranz 12:30 - 15:00, Cina 18:30 - 21:30. Restaurant tip bufet international. Colt pentru copii. Cod vestimentar: Casual
*Himitsu:
Cina 18:30 - 21:30. Restaurant asiatic. Serviciu tip bufet pentru aperitive si deserturi. Serviciu a la carte pentru felurile principale. Cod vestimentar: Formal
*Sofia Gastro:
Cina 18:30 - 21:30. Restaurant bulgar premium. Serviciu tip bufet pentru aperitive si deserturi. Serviciu a la carte pentru felurile principale. Cod vestimentar: formal
*Seaside Grill::
Pranz10:00-17:00 | Cina 18:30 - 21:30. Impartasita cu Secrets Sunny Beach Resort & Spa. Restaurant tip bufet international. Pranz usor tip bufet pe plaja, bauturi si gustari. Noaptea, serviciu de bufet international pentru inceputuri si deserturi si serviciu a la carte pentru felul principal. Cod vestimentar: Casual pentru pranz. Formal noaptea.
*Tides Poolside Grill:
Pranz 11:00 - 17:00 - Cina 18:30 - 21:30. Serviciu tip bufet. Cod vestimentar: Casual

Baruri:

*Moments Lobby Bar: 16:00 - 00:00. Cod vestimentar: Casual
*Manatees: 10:00 - 18:00. Bar la piscina care serveste bauturi reci, sucuri proaspete si bere. Cod vestimentar: Casual
*Half-Time Sports Bar: 16:00 - 24:00. Gustari de la 16:00 la 20:00. Karaoke noaptea de la 20:00 la 24:00. Cod vestimentar: Casual
*Coco Cafe: 24 de ore: Serveste cafea premium, produse de patiserie si gustari intr-o atmosfera relaxata si relaxata, cu optiuni de transport. Cod vestimentar: Casual
*Showtime Bar:: 20:00 - 24:00. Cod vestimentar: Casual
Preferred Club Lounge: 10:00 - 22:00. Exclusiv pentru clientii Preferred Club. Micul dejun continental servit. Aperitive si bar premium servite pe tot parcursul zilei.Cod vestimentar: Casual

Sport si divertisment:
ACTIVITATI INTERIOR/EXTERIOR
Aerobic acvatic; Yoga; Spectacole de muzica live; Karaoke
Wifi; Seif, sala de sport
In aer liber: teren multisport (baschet, fotbal, volei)

Pentru copii:
Loc de joaca pentru copii
Clubul copiiilor
Clubul Adolescentului
Teren de sport multifunctional: fotbal, baschet, volei, tenis.
5 piscine exterioare: piscina exterioara cu jacuzzi adiacent, piscina infinit, piscina pentru activitati, piscina pentru copii cu tobogane cu apa/ Splash park, piscina pentru copii, piscina interioara cu jacuzzi si piscina pentru copii alaturata, sezlonguri si umbrele de soare in jurul piscinei
EXPLORERS CLUB: : 10:00 - 17:00. Varsta: 4 -12. Pictura, Jocuri, Desen
CORE ZONE: 10:00 - 17:00. Varsta minima: 13 - 17 Activitati zilnice si o varietate de jocuri de societate, fotbal de masa si computere.

Servicii contra plata suplimentara:
Cada cu hidromasaj si sectiune pentru copii. Sauna, Baie de aburi. Coafor, Salon de infrumusetare, Masaje si tratamente,Serviciu de spalatorie

Parcare - cu plata, nepazita, in functie de disponibilitate. Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica pretul parcarii in orice moment.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.