Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CALYPSO


Descriere

Hotelul Calypso este situat in partea de sud a statiunii Sunny Beach, la 1 km de orasul Nessebar, la 2 km de centrul statiunii Sunny Beach, la aproximativ 450 de metride coasta marii si de faimoasa plaja Cacao.
Facilitati
Construit 2010,ultima renovare in 2017. O cladire cu 5 magazine si 3 lifturi. Receptie, zone publice cu aer conditionat, schimb, inchiriere de masini, internet Wi-Fi in zonele publice si in camere (conta cost-30lv timp de 7 zile pentru un singur dispozitiv), fier de calcat (gratuit la cerere), restaurant principal, cafea self-service break corner 24/7, piscina / snack bar.
Cazare
Camera dubla (2 paturi obisnuite, 1 pat suplimentar (pliabil), aprox. 22 mp - min. 2 ad sau 3 ad. Paturi twin, pat pliant. Vedere la piscina sau la parc.
Camera duba large (2 paturi obisnuite, 2 paturi suplimentare (pliabil + canapea extensibila) aprox. 26 mp - min 2 anunturi, max 2+2 sau 3 ad paturi twin, canapea. Vedere la parc sau la piscina.
Apartament 1 dormitor (2 paturi obisnuite in dormitor, 2 paturi suplimentare in sufragerie(canapea extensibila ) aprox.30 mp - min. 2, maxim 2+2 sau 3 ad, piscina sau parc vedere.
Toate camerele au paturi twin, televizor, linie telefonica directa, conexiune la internet Wi-Fi (cu plata) si mini-frigider, cada cu dus si toaleta, uscator de par, seif(cu plata), aer conditionat central, balcon cu doua scaune si o masa.
Nu exista camere speciale pentru oaspetii cu mobilitate redusa.
Copii: Baby cot(gratuit) la cerere, in functie de disponibilitate, scaune inalte in restaurant dupa disponibilitate (gratuit), sectiunea pentru copii a piscinei, loc de joaca
Sport si divertisment
Gratuit
:piscina in aer liber, sezlonguri si umbrele de soare langa piscina, sala defitness,
Taxa suplimentara: Wi-Fi, seif in camera.
Animalele de companie nu sunt permise.
Parcarea cu plata este disponibila locuri limitate,contra cost 6 lv. pe zi.

All Inclusive:

- Mic Dejun - Restaurant principal 07.30 - 10.00 Mic dejun bogat tip bufet
Bauturi in timpul micului dejun (self service): Cafea instant, Varietate de ceai, Lapte, Apa plata

- Pranz - Restaurant principal 12.30h - 14.30h Bufet international, bufet de salate, varietate de deserturi si fructe
Bauturi in timpul pranzului (self-service de la Snack/Bar de la piscina)
Bauturi racoritoare din post mix: vin rosu si alb de casa /la pahar/, Bere draft, apa plata /la pahar/
Bauturi spirtoase locale, Cafea instant

- Gustare
Snack/Bar la piscina 15.00h - 17.00h Produse de patiserie, fructe, legume, cartofi prajiti, produse la gratar/prajite, cafea, varietate de ceai, lapte, apa plata

- Cina - Restaurant principal 18.30h - 21.00h Bucatarie internationala, servita in stil bufet, cu bufet de salate; statie de supa, varietate de deserturi si fructe proaspete
Bauturi in timpul cinei (self-service de la Snack/Bar de la piscina)
Bauturi racoritoare din post mix; vin rosu si alb de casa /la pahar/, Bere draft, apa plata /la pahar/
Bauturi spirtoase locale, Cafea instant

Nopti cu bucatarie tematica (de doua ori pe saptamana): noapte bulgareasca, noapte italiana, noapte mediteraneana etc.

-Coffe Break Corner 24/7 - Bauturi:Bauturi racoritoare din post mix, apa plata /la pahar/,Cafea instant

- Snack/Bar la piscina 10:00 - 23:00 - Bauturi:Bauturi racoritoare din post mix: vin rosu si alb de casa /la pahar/ Bere draft, apa plata /cu pahar/, Bauturi spirtoase locale, Cafea instant, cocktailuri fara alcool si alcoolice (varietate limitata)

- Inghetata10:00 - 23:00


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.